VICTORIA COMPLICADA DEL BENJAMI A CONTRA LES BORGES DEL CAMP

Equips :Borges del Camp C.F Montblanc

 

Jugadors Convocats: Guillem , Adrià, Pau, Denis, Antonio, Fran, Pol, Said, Izan, Jordi, Iker

 

Entrenador i Delegat: Manel Peña, Antonio Muriana

 

 

Descripció del partit:

 

El passat dissabte a les 9.45 el Benjamí A del CFM anava al camp de les Borges del Camp últim classificat tot i això no li van ficar gens fàcil les coses al conjunt montblanquí ja que als pocs minuts feien dos gols i es ficaven 2-0 per damunt del marcador, ràpidament el CFM va reaccionar, Said feia el 1-2, poc minuts després Pol aconseguia l’empat.

El CFM volia més i amb una gran passada de Denis, Said feia el 2-3, les Borges van reaccionar i van fer l’empat, a poc minuts pel final el Montblanc va pujar la intensitat i això es va notar en el joc el 3-4 arribaria després que Adrià li fiqués una centrada per terra a Denis i aquest feia el gol, cinquè gol el faria Adrià després de rebre un córner picat en curt per Pol., ficaria la pilota al pal llarg on el porter no arribava, amb aquest resultat s’arribava la final del matx.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *