BON PARTIT I VICTÒRIA DEL CADET

CFMontblanc 7 vs Constanti

 

Titulars: Gerard , Oriol Sans, Ibrahim, Guillem, Manel,Oriol,Fernando,Moya,Unai,Ferran, Yasser

Suplents: Isouf

Entrenadors i Delegat: Salva, Gerard

 

El cadet montblanquí encadena la segona victòria consecutiva, en l’inici de la segona volta. Aquet cop s’enfrontava a un rival de la zona baixa el Constantí. En els primers minuts els visitant tindrien algo mes el control però poc a poc els nois de Salva anirien agafar el control i les ocasions. En el minut 11 arribaria el primer gol del partit obra de Oriol Sans que després de un magnífic passi de Ferran sol davant del porter defineix amb molta seguretat. Poc després Manel en un corner feia el 2-0 amb un gran gol. Els visitants intentaven crear perill però es trobaven amb un gran Gerard sota pals. Els minuts pesaven i els locals creaven perill, abans de finalitzar la primera part Oriol Sans tornava a marcar fen el 3-0.

A la represa al minut 4 Unai fa el 4-0 en un gran remat des de fora l’àrea, poc minuts després els visitants farien el gol del honor en un rebuig posant algo de emoció al partit. Els minuts passaven i cap equip tenia el control de pilota, provocant un partit d’anades i tornades. Al minut 20 Oriol Sans en un passi llarg feia 5-1 i sis minuts després Unai amb una vaselina feia el 6-1. Abans de finalitzar el partit es veuria un travesser de Guillem en un corner i el quart gol de Oriol Sans firmant un pòquer de gols. Amb aquesta victòria els montblanquins es situen setens a la classificació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *