NOVA DERROTA DELS VETERANS A CAMBRILS

NOVA DERROTA DELS VETERANS A CAMBRILS

Els veterans Montblanquins no poden aconseguir els tres punts en el partit disputat dissabte contra els veterans de Cambrils. L’equip lastrat per les lesions, es presenta amb 13 efectius per disputar un matx contra un rival incomode i que sempre a costat de guanyar sobretot al seu estadi.

El partit comença amb un equip local en tromba i un Montblanquins que no estan ni ben col.locats , ni concentrats i mes encara quan es rep el primer gol al minut 8 . Al minut 10 Jordi s’en resent de les seves molesties i deix el seu lloc a Boix. No es fins al minut 20 aproximadament que l’equip comença a rutllar, fent el seu joc habitual ,amb una defensa molt mes ben situada ,el mig camp apareix i comença a entrar en joc i els de davant tenen mes mobilitat i reben pilotes per crear ocasions de perill. Els de Cambrils no tenen cap mes remei que defensar com poden per no rebre cap gol abans del descans.

Queda tota la segona meitat amb tot per decidir , els de la conca surten convencuts de les seves opcions de victoria i tot i no jugar tant be com els ultims 25 minuts de la primera si que segueixen sent superiors als del Baix Camp. Al minut 67 M.Angel tampoc pot continuar. El partit s’iguala i qualsevol cosa pot passar. Sembla que avui no es el dia dels nostres ja que quedant poc mes de deu minuts Boix es lesiona en la jugada del segon gol . El partit queda practicament sentenciat amb aquest 2-0 i jugant amb nomes 10 homes.

Els de Cambrils obtenen la victoria sense fer res de l’altra mon, aprofitant sense cap mena de dupte els handicaps fisics dels Montblanquins, no s’ha jugat gens malament a excepcio dels primers 20 minuts i aquest fer referma la teoria que ja remarcabem la setmana passada que tot i ser una lliga de veterans s’ha d’aconseguir ser intensos i regulars durant els 90 minuts que dura un partit.

Aquest cap de setmana no es juga, perque es Carnaval , fet que anira be per recuperar , esperem efectius, de cara al proxims compromissos .

 

VETERANS CAMBRILS…………………………………………..2

VETERANS C.F MONTBLANC……………………………….0

 

VAN JUGAR :OSCAR , DAVID , JORDI, CASAS,GIO, M.ANGEL , IGNASI, PIRI,PITU,RAMIS,JORDI ROMERO.

TAMBE: BOIX,PEKE.

GOLS :

 

 

 

 

 

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *