DERROTA A CASA DEL BENJAMÍ A

DATA                                                                                                                                             11/2/-17

Equips :Borges del Camp C.F Montblanc

 

Jugadors Convocats: Guillem , Adrià, Pau, Denis, Antonio, Fran, Pol, Said, Izan, Ricard, Joan

 

Entrenador i Delegat: Manel Peña, Antonio Muriana

 

 

Descripció del partit:

 

El passat dissabte a les 11.45 el Benjamí A del CFM rebia la visita de l’Alcover segon classificat de la lliga el CFM sabia que síria un partit molt disputat per això des de el minut zero van sortir mol concentrats, l’Alcover al minut quatre de partit la primera arribada que tenia feia el 0-1, però l’equip Montblanquí va reaccionar ràpid un penal que van cometre sobre Said, Pol el transformaria i faria l’empat 1-1, el partit arribava amb aquest resultat als últims dotze minuts i el Montblanc va baixar la intensitat del partit i això va fer que l’ Alcover tingués més espais per tant van arribar els gols que farien que l’equip visitant s’emportés la victòria, el resultat final 1-5.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *