IMPORTANT VICTÒRIA DE L’ALEVÍ

Equips: C. F. Montblanc 5-0 Vila-Seca

 

 

JUGADORS CONVOCATS:

 

Roger París, Gerard Mateu, Jordi Albacete, Joel Oliva, Arnau Jose, Alan Renalias, Guillem Barco, Wassim Abba, Fedi Belckhader, Marçal Benet, Biel Fernández.

 

 

GOLS: C. F. Montblanc 5-0 Vila-Seca

 

 

GOLS CF MONTBLANC:

Arnau Jose (3), Guillem Barco (1), Joel Oliva (1).

 

CRÒNICA:

 

El passat dissabte l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la divuitena Jornada contra el Vila-seca.

 

Va ser un partit molt complet, on els montblanquins vam acabar amb la nostra mala ratxa. En la primera part, els Montblanquins van sortir endollats i amb ganes de guanyar el partit. L’altre equip va sortir efectuant un bon joc. Tot i així no hi va haver encert de cara a porteria. Els locals van crear ocasions però no remataven. Així acabava la primera part, amb bones sensacions.

En la segona part, El joc dels Montblanquins vam seguir amb la mateixa dinàmica. Però, en una jugada de l’equip rival, Joel va robar una pilota i va recórrer tot el camp amb la pilota als peus per acabar la jugada en gol.

 

A la tercera part, els montblanquins van sortir una mica més motivats. Tant que en aquesta part vam fer 3 gols. Dos obra d’Arnau, per la banda, i un obra de guillem. TRES AUTÈNTICS GOLÀSSOS.

 

Finalment en la última part del partit, els montblanquins van seguir amb la bona dinàmica, i vam intentar a rematar el partit. Estàvem dominant quan Arnau va fer un altre gol. Resultat final 5-0. Partides d’un gran equip. Toca seguir treballant! Moltes Felicitats equip!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *