SEGEUIX LA BONA DINÀMICA DE L’INFANTIL

DATA                                                                                                                                             18-02-17

Equips:  C.F. Montblanc 7 – C.E. Astorga 1

Jugadors Convocats: Brandom, Moha, Ian, Sergi, Wassim, Èric, Aleix, Issouf, Aaron, Gerard, Joel, Thierno, Isaac, Yacine i Yasser

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Arnau Domínguez Garcia

 

 

Descripció del partit:

 

L’equip infantil va rebre dissabte passat la visita de l’Astorga, partit referent a la jornada 18 del campionat de lliga. Els montblanquins que venien de guanyar al camp de l’Espluga, volien continuar amb la bona dinàmica de resultats i poder quedar-se els tres punts a casa.

 

El partit va començar amb cert descontrol per part dels montblanquins, ja que no mantenien la pilota i deixaven que l’equip contrari fos qui portés el pes del joc. Però a partir del minut 15, el partit va canviar i va ser el Montblanc qui va dominar la possessió de la pilota, realitzant un joc vistós i de control. Al minut 16 va arribar el primer gol de xut de falta directa, realitzat per Yasser. Quan faltaven pocs minuts per finalitzar la primera part, Aaron va aprofitar una pilota al segon pas i va establir el 2-0.

 

Ja a la segona part, va ser on el Montblanc va exercir més el domini del joc, imposant un ritme elevat i deixant sense gaires opcions al seu rival. Al cap de pocs minuts de començar, Yasser amb un potent xut establia el 3-0 al marcador, però en una jugada al contraatac dels visitants, acabava en gol i posava el 3-1. Semblava que l’equip visitant reaccionaria, però entre la bona defensa de tot l’equip montblanquí i les ocasions que anaven generant, van evitar qualsevol reacció del rival. Al minut 50 de partit, una bona passada a la banda, feia que Ian marqués el 4-1. Pocs minuts més tard, dues bones jugades van acabar en gol, marcats per Aleix i per Yacine. Ja quan faltava poc per finalitzar el partit, Moha va establir el definitiu 7-1 al marcador.

 

Partit molt complet del conjunt montblanquí, ja que han realitzat un bon treball defensiu i sobretot un gran domini del joc. S’han vist molt bones combinacions i un joc col·lectiu molt vistós. El pròxim cap de setmana no hi haurà partit, ja que es descansa perquè és Carnaval. Felicitar a tot l’equip pel bon partit realitzat!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *