NOTABLE MILLORA DEL JUVENIL PERÒ NO ARRIBA LA VICTÒRIA

CRONICA DE L’EQUIP : JUVENIL – 20ª Jornada (18-Febrer-2017)

 

 

C.F. Arboç – 4

Juvenil C.F. MONTBLANC – 0

Àrbitre: Ylena Sanchez Miguel

 

JUGADORS CONVOCATS: O.Sans, Joel B., Guillem R., R.Solanes, Ermengol P., C.Sendra, J.Roca, J. Moya, Juanjo, I.Chibiki, A.Andavert, Junior i Oriol R.

Entrenador: Oscar Farré.

Gols : 1-0 (26’), 2-0 (37’), 3-0 (41’), 4-0 (75’).

 

CRÒNICA:

 

El passat dissabte l’equip juvenil es va desplaçar al camp de l’Arboç del Penedès per jugar el partit corresponent a la vintena jornada del campionat de lliga. Els de la Conca van fer un bon partit però les errades a les àrees els tornaven a condemnar a la derrota. Un dels fets mes favorables va ser el debut de l’Ismael Chbiki, que va fer un molt bon partit tot i fer molt temps que no jugava en partit oficial.

 

L’Arboç és un dels primers classificats del grup i els jugadors del C.F. Montblanc sabien que seria un partit difícil però com en els darrers partits no els volen posar la coses fàcils. Els montblanquins van saltar al camp molt ben posicionats i portant el pes del joc i ja ens els primers minuts van poder marcar. Es jugava el minut 3 i els de la Conca disposaven d’una immillorable doble oportunitat per a marcar, el primer xut va ser de Roca però el porter aconseguia refusar la pilota, aquesta anava a parar als peus de Chbiki, però la seva rematada l’acabava refusant a córner la defensa local.

 

La resposta local no es va fer esperar i en el minut 6 els locals també van poder marcar. L’oportunitat va ser en la sacada d’un córner però la rematada la refusava Sans i en la segona rematada era la defensa la que evitava el gol, enviant la pilota a fora de banda.

 

Desprès de les dues claríssimes oportunitats inicials, el partit va entrar en una fase de poques arribades a les porteries. Els montblanquins eren els que posaven la pilota a terra i buscaven el joc combinatiu i els locals es limitaven a llençar pilotes a l’esquena de la defensa i utilitzar el joc dur, ratllant l’agressiu per a frenar als de la Conca amb la total permissivitat de la àrbitre.

 

Fins al minut 26 no hi va haver una nova oportunitat de gol, però aquesta l’aprofitaven els locals per a marcar. Una pilota que no aconseguia refusar ningú era creuada fora de l’abast del porter del C.F.M., en el minut 29 una jugada pràcticament clacada però en aquesta ocasió, Sans es lluïa i amb una bona acció aconseguia blocar la pilota. En el minut 34 els montblanquins van estar a punt de marcar desprès d’una bona triangulació entre Guillem, Moya i Chbiki però la defensa local treia la pilota sota pals. En els darrers minuts de la primera part els locals van aconseguir marcar dos gols que sentenciaven el partit. Els dos gols van arribaven en jugades a la contra.

 

La segon part va continuar amb la mateixa tònica, els montblanquins buscant arribar amb triangulació de pilota i els locals abusant de llençar pilotes llargues. El joc es concentrava al mig camp i era contínuament interromput a causa de les nombroses faltes que es feien i cap dels dos equips aconseguia portar perill a la porteria rival. Una de les millors oportunitats va arribar en el minut 68 quan els montblanquins disposaven d’un llançament de falta directa des de la frontal ,però el xut de Carles l’aconseguia aturar el porter local.

 

Una minuts mes tard els locals aprofitaven una pilota centrada a l’àrea per a marcar el seu quart gol quan es jugava el minut 75. Els darrers minuts van ser un mal son per als montblanquins, ja que amb la majoria de jugadors esgotats i condicionats per la manca d’efectius veien com els locals posaven setge a la porteria de Sans, però van fer un molt bon treball per a evitar que els locals marquessin mes gols. Un altre aspecte positiu, es que tot i el resultat advers,van anar en busca del gol fins al darrer minut.

 

Aquesta setmana tot el futbol descansa aprofitant les festivitats del Carnaval.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *