DERROTA DELS VETERANS A CASA CONTRA ELS LIDERS

DERROTA DELS MONTBLANQUINS A CASA CONTRA EL LIDER DE LA COMPETICIO

Nova derrota dels veterans Montblanquins i ja en van tres de seguides, aquesta vegada visitava el Josep Gomis el líder del grup ,l’equip de l’Icomar que esta fent una gran temporada. Tot i el resultat final el partit es molt igualat amb moltes alternatives tant en el joc com en el marcador ja que els dos equips es dediquen a jugar.

El primer gol el fan els del Tarragonès al minut 22 , dos minuts abans Tiso no pot seguir i surt al seu lloc Blanquez. Els nostres no tarden gaire en empatar el matx mitjançant Ramis al minut 24. L’equip es queda en inferioritat numèrica per l’expulsió d’en Bolo al minut 34 de partit. La llàstima es que poc abans d’acabar la primera meitat els visitants es tornen a avançar en el marcador deixant el parcial amb aquest 1-2 al descans.

La segona meitat ve marcada per uns primers 20 minuts dels nostres impressionants dominant al contrari i amb alguna ocasió clara de gol tot i ser un home menys però llavors arriba potser la jugada que decideix l’encontre quan marquen el tercer deixant les possibilitats de remuntada en tota una utopia.

Casas rep un cop fort i tampoc pot seguir en el seu lloc surt Javi Romero , els Montblanquins no estan sent inferiors a un equip que tot i ser lider no es el millor que a passat aquesta temporada per la vila ducal.

Ja a les acaballes al minut 40 es rep el quart que sembla deixar el matx totalment sentenciat , però encara hi ha temps per veure un autèntic golas d’en Pitu que sembla que fica la por al cos dels visitants tot i quedar nomes tres minuts per la finalització de l’encontre. No hi ha temps per mes i el resultat final es aquest enganyós 2-4 final.

En definitiva no hi ha temps per lamentacions el partit com sempre es decideix per petits detalls i per saber controlar millor els tempos del partit i marcar en els moments claus perquè ni molt menys s’ha fet un mal partit.

El pròxim partit serà dema dissabte al camp del Bona vista que no sembla que estigui passant per un bon moment i potser serà qüestió de poder-ho aprofitar .

 

 

VETERANS C.F MONTBLANC…………………………………2

VETERANS ICOMAR…………………………………..…………….4

 

VAN JUGAR :OSCAR , DAVID ,FERRAN , CASAS , PEKE , IGNASI , TISO , PITU ,RAMIS, PIRI I BOLO.

TAMBE: JAVI ROMERO, BLANQUEZ.

GOLS : RAMIS,PITU.

 

 

 

 

 

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *