GRAN VICTÒRIA DEL BENJAMÍ A AL CAMP DEL STES. CREUS

Equips : Santes Creus- C.F Montblanc

 

Jugadors Convocats: Arnau ,Leo, Adrià, Pau, Denis, Antonio, Fran, Pol, Said, Izan, Ricard, Joan

 

Entrenador i Delegat: Manel Peña, Antonio Muriana

 

 

Descripció del partit:

 

El passat dissabte a les 9.30el Benjamí A del CFM es desplaçava fins al camp a Reus per jugar contra el Santes Creus, equip que a la primera volta va guanyar al conjunt montblanquí 0-7, però el partit de tornada no tindria res a veure amb el de la primera volta, l’equip local acostumat a jugar al seu camp, terreny molt petit, va sortir a fer el seu joc però el Montblanc es va fer amb el domini de la pilota i ocasionava més perill, tot i això el primer gol no arribaria fins al tercer temps del partit una gran contra del Benjamí A, que Izan la finalitzaria i ficava el 0-1 al marcador, als últims dotze minuts s’arribava amb el 0-1 i tot per disputar, una falta indirecta serviria per a que l’equip Montblanquí es fiqués 0-2 per davant, Adrià feia el xut que acaba dins la xarxa del Santes Creus, gran partit de tot l’equip!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *