LA FALTA D’INTENSITAT ALS PRIMERS MINUTS PASSA FACTURA A L’INFANTIL

Equips:  Escola Valls 2 – C.F. Montblanc 0

Jugadors Convocats: Brandom, Moha, Ian, Sergi, Èric, Issouf, Gerard, Álex, Joel, Isma, Isaac, Aaron, Yasser, Wassim i Yacine

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Arnau Domínguez Garcia

 

 

Descripció del partit:

 

El passat dissabte, l’equip infantil es va desplaçar al camp del Valls per disputar la jornada 19 del campionat de lliga. Els montblanquins visitaven el camp del quart classificat amb la intenció de disputar un bon partit i poder sumar un bon resultat.

 

El partit va començar amb una clara intenció de cada equip, que era tenir la possessió de la pilota des del primer minut. Va ser el Montblanc qui volia controlar més la pilota, jugant des de darrere i intentant obrir a les bandes, però el Valls sortia molt ràpidament per les bandes i buscava les esquenes de la defensa montblanquina. En una sortida de pilota del Montblanc, l’equip local va interceptar una passada i la va aprofitar per establir l’1-0. Pocs minuts més tard, quan el Montblanc es trobava atacant, una bona sortida al contraatac del Valls, va acabar en una passada al segon pal on el jugador local marcava el 2-0. Encaixant aquests dos gols, el Montblanc no va baixar el ritme i va intentar en tot moment retallar distàncies, però entre el porter local que va aturar amb grans parades els xuts montblanquins, i la defensa vallenca, van evitar qualsevol gol. Així es va arribar al final de la primera part.

 

La segona part va començar i ràpidament el Montblanc va agafar la pilota per iniciar així els atacs a la porteria contrària. Les ocasions eren pels montblanquins, que atacaven i tenien el control de la pilota, però els minuts anaven passant i els gols no arribaven. El Valls sortia al contraatac, on buscava matar el partit amb un altre gol, però tampoc trobava ocasions clares. Els montblanquins van disposar de diverses ocasions de gol clares, però finalment el marcador no es va moure i va finalitzar en victòria pels locals.

 

A l’equip li ha faltat la intensitat i ritme en els primers minuts tal com havien realitzat en els partits anteriors, però la resposta que han donat als gols i sobretot en la segona part ha estat positiva, ja que han disposat de diverses ocasions per poder empatar. Ara toca preparar el pròxim partit, on els montblanquins rebran a casa al segon classificat, la Canonja. A continuar treballant nois, som-hi!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *