PRIMERA VICTÒRIA DEL JUVENIL

Juvenil C.F. MONTBLANC – 4

At. Montroig – 1

Àrbitre: Llorenç Barreira Moreno

 

JUGADORS CONVOCATS: O.Sans, Ermengol P., Joel B., R.Solanes, Arnau L., Guillem R., J.Roca, J.Moya, A.Andavert, Ismael C., Dani G. , Marian N., Junior M. i Carlos S.

Entrenador: Oscar Farré.

Gols : 1-0 (22’) Andavert, 1-1 (28’), 2-1 (74’) Ismael, 3-1 (76’) Moya, 4-1 (88’) Solanes.

 

CRÒNICA:

 

El passat diumenge els montblanquins rebien a l’equip del Montroig, on els locals desprès de diverses jornades mereixent millors resultats dels que tenien, arribava la victòria. Els de la Conca es van imposar clarament al seu rival en un bon partit. Destacar el debut del Dani Garcia amb l’equip juvenil, que va estar a molt bon nivell

 

El partit començava amb els montblanquins jugant a favor del vent que bufava a la zona esportiva de la Vila Ducal. Els joves jugadors del C.F. Montblanc van sortir al camp amb moltes ganes i es van posiciona molt bé sobre el terreny de joc, sense donar opcions de perill als de Montroig.

El Montblanc va estar a punt de marcar e el minut 6 quan una bona jugada d’atac l’acabava Moya amb un xut que sortia fregant el travesser i en el minut 10 una bona triangulació entre Roca i Moya, l’acabava Dani amb un xut al pal, quan tothom ja cantava el gol.

Els visitants replicaven en el minut 16 amb un xut des de la frontal que anava al travesser però el control continuava sent dels montblanquins així com les oportunitats. Els montblanquins marcaven el seu primer gol en el minut 22. Una bona jugada dels locals que acabava amb una centrada a l’àrea de Roca des de la punta esquerra i Arnau entrant de segona línia afusellava la porteria visitant. Tot i el gol els montblanquins no afluixaven i podien haver fet algun gol mes, en el minut 29 un xut al travesser de Dani en el llançament d’una falta directa i en el 31 un xut de Moya que refusava el porter amb els peus.

 

El darrer quart de la primera part el control del joc va passar a ser per als visitants i els locals no trobaven la manera de frenar els continus atacs del Montroig, aquest fet els va permetre marcar el gol de l’empat en el minut 38, en una jugada en que ningú aconseguia refusar la pilota amb contundència i creuaven la pilota sobre la sortida de Sans. Minuts desprès l’àrbitre assenyalava el camí dels vestidors.

 

La represa va tornar el domini dels locals al partit que tornaven a mostrar la seva millor cara i amb un bon joc tornaven a disposar de clares oportunitats de gol com la que va tenir Dani en el minut 53 quan el porter havia de refusar amb els peus un bon xut del davanter. Per altra banda tan la defensa montblanquina com el porter van estar a molt bon nivell per a no encaixar cap gol mes.

 

Els minuts anaven passant i tot apuntava a que el gol dels locals arribaria per insistència i aquest va arribar en el minut 76. Una centrada a l’àrea visitant impactava a les mans d’un jugador del Montroi i l’àrbitre assenyalava penal a favor dels de la Conca. L‘encarregat de xutar la pena màxima va ser Ismael, el porter refusava la pilota però el mateix jugador del Montblanc arribava a la pilota i la creuava lluny de l’abast del porter. L’1 a 2 pujava al marcador i sense temps per a res arribava el tercer en el minut 78, quan una bona jugada dels montblanquins acabava amb una passada interior de Lopez, que Moya rebia a dins l’àrea i amb un bon xut col·locat a la dreta del porter, deixava sentenciat l’enfrontament.

 

Amb el partit pràcticament acabat els montblanquins aconseguien el quart gol. Solanes amb un fort xut en el llançament d’una falta a la frontal de l’àrea, no donava opcions a ningú i la pilota entrava amb força a la porteria del Montroig. D’aquesta manera arribava una mes que merescuda victòria per al bon treball dels montblanquins.

 

El proper diumenge dia 12, l’equip juvenil es desplaçarà al camp de l’Hospitalet de l’Infant, el partit serà a les 12:00 hores.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *