DERROTA DEL CADET DESPRÈS D’UNA BONA RATXA

La Salle de Tarragona 7 CFMontblanc 3

 

Titulars: Gerard , Oriol Sans, Ibrahim, Guillem, Manel,Oriol,Fernando,Moya,Unai,Ferran,Enric

Suplents: Roger

Entrenadors i Delegat: Salva, Gerard

 

El cadet montblanquí després de la aturada per carnaval, visitaven el camp del quart classificat La Salle de Tarragona. Els primers 25 minuts els dominarien els montblanquins, mentre els locals intentaven fer mal a la contra, al voltant del minut 27 els locals aprofitarien múltiples errades des nois de Salva I Gerard per marxar al descans amb un 5-0 a favor, massa exagerat per lo que es podria veure en el partit.

A la represa es va poder veure un montblanquí mes endollat i en el minut 3 Quim feia el 5-1 sol davant del porter després d’un gran passi de Unai. L’alegria duraria poc perquè en el minut 10 els locals em 5 minuts en dos errades mes dels montblanquins, farien un 7-1 difícil de remuntar pels de la Conca. Es podria veure mes ocasions per part dels montblanquins en els últims minuts. Aquestes ocasions es van transforma en dos gols pels montblanquins obra de Oriol, un en un u contra u amb el porter i l’altre rematant en un corner posant el 7-3

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *