ERRADES PUNTUALS PROVOQUEN LA DERROTA DEL JUVENIL

 

C.F. Hospitalet Inf. – 5

Juvenil C.F. MONTBLANC – 1

Àrbitre: Jordan Wells Martinez

 

JUGADORS CONVOCATS: O.Sans, Ermengol P., Joel B., R.Solanes, Junior M., Guillem R., J.Roca, J. Moya, I.Chbiki, A.Lopez, A.Andavert, C.Sendra i Juanjo.

Entrenador: Oscar Farré.

Gols : 1-0 (22’), 2-0 (47’), 2-1 (51’) Roca, 3-1 (59’), 4-1 (61’), 5-1 (66’).

 

CRÒNICA:

 

El passat diumenge l’equip juvenil es va desplaçar al camp de l’Hospitalet de l’Infant, on les errades en moments clau condemnava als montblanquins a la derrota. Els montblanquins van treballar molt un partit que se’ls va escapar per detalls i no van merèixer una derrota tan amplia.

 

El partit començava amb els jugadors de la Conca molt ben posicionats sobre el terreny de joc, i els locals disposaven de la possessió però no trobaven la manera de portar perill a la porteria de Sans. Els primers minuts del partit el joc es concentrava a la zona ampla del terreny de joc i cap dels dos equips aconseguia arribar a l’àrea rival.

 

En el minut 22 una de les úniques errades dels montblanquins en la primera part propiciava el primer gol dels locals. Una centrada des del córner, la rematava sense oposició un jugador local dins l’àrea petita. Els montblanquins no es van venir avall i buscaven el gol de l’empat, en el minut 33 Guillem disposava de la millor oportunitat dels de la Conca en la primera part però la rematada creuada amb el cap sortia per la línia de fons.

 

En els darrers minuts de la primera part els locals podien haver augmentat les diferències en el marcador, però primer Sans amb un refús espectacular, a un xut llunya i en el minut 39 era Joel qui evitava una rematada sobre la mateixa línia de gol. Finalment l’1 a 0 va ser el marcador durant els minuts de descans.

 

La segona part va començar de la pitjor manera per als montblanquins, ja que en el primer minut una pèrdua de pilota en la línia defensiva provocava una contra que el davanter local aprofitava l’u contra u amb el porter, per a creuar la pilota a gol. Els gol deixava una mica tocats als de la Conca però en el minut 51 una falta penjada a l’àrea local per part de Junior, la rematava Roca amb el cap, enviant la pilota al mateix escaire dret. El 2 a 1 pujava la marcador però pocs minuts mes tard els locals aprofitaven de nou la passivitat defensiva per a marcar el 3 a 1 en una sacada de córner en el minut 59.

 

Sense temps per a res, només dos minuts mes tard una contra dels locals feia pujar el 4 a 1 al marcador i en el minut 66, amb els montblanquins abatuts, els locals aconseguien el 5 a 1. Els van reaccionar una mica i van passar a dominar mes el joc i van disposar de dues oportunitats per a marcar algun gol mes, com va ser un xut massa creuat d’Arnau quan es jugava el minut 76. El locals també en van tenir una, en el minut 80, quan Sans evitava el gol al refusar la pilota en un u contra u. Els minuts finals van transcórrer sense oportunitats clares de gol.

Aquesta setmana els montblanquins rebran al Nàstic el proper diumenge dia 19 a les 19:00 hores.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *