GRAN PARTIT DE L’INFANTIL I MERESCUDA VICTÒRIA

DATA                                                                                                                                             11-03-17

Equips:  C.F. Montblanc 3 – C.F. Canonja 1

Jugadors Convocats: Brandom, Moha, Ian, Sergi, Isma, Èric, Aleix, Issouf, Aaron, Álex, Thierno, Isaac, Yacine, Roger i Yasser

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Arnau Domínguez Garcia

 

 

Descripció del partit:

 

L’equip infantil va rebre el passat dissabte al segon classificat, la Canonja. Els montblanquins esperaven el partit amb moltes ganes, ja que volien realitzar un bon partit per poder fer quedar els punts a casa.

 

Només començar el partit, ja es va veure com l’equip montblanquí va sortir amb una intensitat molt elevada, ja que la pressió i el ritme que posaven eren molt elevats. Pel que fa a les ocasions, es van alternar a les dues porteries, ja que pel Montblanc, Brandom va realitzar tres grans aturades que van evitar gol, i pel que fa a l’atac, el porter visitant també va haver de realitzar bones aturades. Al minut 12, en una gran jugada col·lectiva, la pilota va arribar a Aleix que amb un potent xut, establia l’1-0. Van anar passant els minuts i finalment, es va arribar al final de la primera part amb 1-0 a favor dels montblanquins.

 

La segona part va començar com la primera, amb un Montblanc molt intens en el joc, deixant sense opcions a la Canonja i portant el pes del partit. A mesura que anaven passant els minuts, la Canonja anava arribant amb més ocasions de perill, però el Montblanc, molt ben col·locat defensivament, evitava ocasions clares de gol. Al minut 41, una jugada per banda esquerra, va arribar a peus de Yacine que amb un xut des de la frontal posava el 2-0. Pocs minuts més tard, l’equip visitant va agafar al contraatac al Montblanc i ho va aprofitar per establir el 2-1. El fet d’encaixar el gol va suposar un estímul pels montblanquins, que van reaccionar positivament i van disposar de diverses ocasions de gol. En una centrada d’un córner, Isma va realitzar una gran rematada de cap i va establir el 3-1. Amb aquest resultat es va arribar al final del partit.

 

Gran partit del tot l’equip, ja que des del primer minut i fins al final, han realitzat un treball molt intens i col·lectiu, on s’ha establert un ritme elevat i deixant pràcticament sense ocasions a l’equip contrari en tot el partit, sent el segon classificat de la lliga. Ara tocar preparar durant la setmana el pròxim partit, on l’equip visitarà a la Salle de Reus. Moltes felicitats nois, a continuar així!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *