SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA DE L’ALEVÍ

Equips: – Aleví “A” CF Montblanc- La Selva del camp

 

 

JUGADORS CONVOCATS:

 

Joel Oliva, Marçal Benet, Roger París, Gerard Mateu, Guillem Barco, Alan Renalias, Francesc Cuadrat, Jordi Albacete, Arnau José, Fedi Belkhader

 

 

GOLS : CF Montblanc 8-2 La Selva del Camp1

 

GOLS CF MONTBLANC:

 

Guillem Barco (3), Biel Fernández (1), Marçal Benet (1), Gerard Mateu (1), Fedi Belkhader (2).

 

 

CRÒNICA:

 

El passat dissabte l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la vintena Jornada contra La Selva del Camp.

 

Va ser un partit amb un domini clar dels Montblanquins. Els dos equips van sortir molt ordenats, efectuant un bon joc. Els visitants vam sortir endollats, generant ocasions. Els montblanquins vam dominar el partit, però amb certa relaxació. Per això no hi va haver gols. Arribavem i no definiem correctament.

En la segona part, els de la Conca van seguir generant bones jugades d’atac, i van dominar clarament durant tota la part. En una jugada ben elaborada feta pels montblanquins, va arribar el 1-0 al marcador, obra de Guillem. Fins al moment l’equip havia tingut moltíssimes ocasions, però la pilota no volia entrar. A partir d’aquí ja van entrar i, tot i que el porter rival va parar molt, van entrar 2 gols més de guillem i un de Fedi i un de Biel.

 

A la tercera part, els montblanquins van sortir endollats, i en una jugada lateral, Marçal va fer el 6-0 en una jugada per banda molt ben definida. Més tard Gerard va acabar una jugada iniciada des de la defensa.

 

Finalment en la última part del partit, el desgast físic no va passar factura als de l’Escola, però sí que van sortir amb un excés de confiança, fet que es va accentuar després del gol de Fedi. Per això, vam encaixar 2 gols en dues contres (8-2). Resultat molt bo. El treball va ser digne d’un equip gran. Toca seguir treballant detallets tècnics, que això només ha començat. Tres punts súper importants molt ben aconseguits! Moltes felicitats a tot l’equip!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *