TOT I LA DERROTA PARTIDÀS DELS VETERANS

TOT I LA DERROTA PARTIDAS DELS NOSTRES A BONAVISTA

Posiblement els veterans Montblanquins van jugar el partit mes complert de la temporada tot i perdre al camp d’un dels millors equips del grup i tot un historic de la competicio com el Bonavista.

Com ja va sent habitual en els ultims partits, la falta d’efectius per culpa de les lesions torna a ser un handicap en contra per als de la conca. Al contrari que el rival, que es presenta amb 19 jugadors per disputar aquest partit.

El primers minuts del matx ja denoten que serà complicat treure quelcom de positiu d’aquest enfrontament i mes quan es rep el primer al minut 12 i el segon al 17. Per sort Ramis fa el primer dels nostres, dos minuts mes tard. El partit s’iguala i fins i tot els montblanquins aconsegueixen l’empat a la mitja hora de joc. Una primera meitat de gran nivell, amb dos equips que els hi agrada jugar a futbol acaba amb aquest 2-2 al marcador.

La segona meitat es molt mes trencada, amb moltes alternances en el joc que determinen que hi hagi ocasions a totes dues porteries. Els nostres estan fen un partit molt seriós amb una defensa molt ben col·locada , el doble pivot i els tres mitjos tenen superioritat numèrica sobre el mig camp del Bonavista que es veu superat constantment. Pitu fa el tercer que certifica el bon joc dels nostres al minut 60 de partit .Pero llavors l’arbit pita un penal molt dubtós que torna a significar l’empat al minut 28. Com a compensació per l’error, Peque cau dins l’àrea i penal a favor que M.Angel no encerta a ficar-la dins i com sempre pasa en el mon del futbol pràcticament a la següent jugada en un contraatac mal defensat, ens fan el quart i definiu gol.

En definitiva derrota amb regust a victòria per com a sigut i dir que realment si aquest equip jugues sempre així pocs equips el guanyarien. Ara toca recuperar efectius pels pròxims compromisos perquè encara queden 7 partits per finalitzar el campionat.

 

VETERANS BONAVISTA…………………………………4

VETERANS C.F MONTBLANC……………………….3

 

VAN JUGAR :OSCAR , DAVID ,FERRAN , BLANQUEZ , PEKE , IGNASI , JAVI ROMERO , PITU ,RAMIS, PIRI M.ANGEL.

TAMBE: JORDI

GOLS : RAMIS , PITU (2).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *