VICTÒRIA SENSE PROBLEMES DEL BENJAMÍ A

Equips : C.F Montblanc-Pare Manyanet

 

Jugadors Convocats: Arnau ,Guillem, Adrià, Pau, Denis, Antonio, Fran, Said, Izan, Ricard, Joan

 

Entrenador i Delegat: Manel Peña, Antonio Muriana

 

 

Descripció del partit:

 

El passat dissabte a les 11.45 el Benjamí A rebia la visita del Pare Manyanet, equip de la part baixa de la classificació, el Montblanc va sortir una mica adormit jugaven la pilota però no arribaven a porteria, Joan obriria el marcador amb un remat de cap després de un córner picat per Izan, amb el marcador obert el Montblanc arribava a porteria contrària Said faria el 2-0 amb una gran jugada individual, el 3-0 el faria Antonio desprès d’una gran passada en profunditat d’Adrià a Denis i aquest li ficava a Antonio per fer el tercer del partit, en menys de deu minuts Denis faria el seu hat-trick amb 6-0 al marcador els últims minuts el Montblanc tocava pilota de costat a costat de camp i entrava per bandes, desprès d’una paret entre Said i Adrià, arribaria el setè gol amb un gran definició d’aquest últim, Said i Izan farien el vuitè i nové gol fent unes gran jugades individuals el marcador final era de 9-0.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *