EL C.F. MONTBLANC VOL RECUPERAR L’EQUIP FEMENÍ

 

 

EL CF MONTBLANC VOL RECUPERAR L’EQUIP FEMENÍ

 

Un dels objectius de l’actual Junta del CF Montblanc és fer créixer el Club de Futbol Montblanc i disposar del màxim d’equips en totes les categories.  Es per aquest motiu que en aquests moments ja es comença a treballar de cara a la temporada 2017/2018 que comença al setembre.

Una de les fites que es vol aconseguir és recuperar l’equip de Futbol Femení del CF Montblanc. Amb aquesta intenció ja s’ha contactat amb algunes jugadores que han estat vinculades en algun moment o altre amb el CF Montblanc i es vol fer extensiu a totes aquelles noies que tenen voluntat de practicar esport i concretament jugar a futbol. Creiem que Montblanc i en altres municipis de la Conca de Barberà hi ha prou noies interessades en jugar a futbol per poder disposar d’un equip que jugui la lliga de la Federació Catalana de Futbol i que en aquests moments han anat a altres clubs de fora la comarca o han deixat de jugar.

El CF Montblanc disposa d’unes instal·lacions de l’Ajuntament de Montblanc aptes per poder jugar a futbol, amb camp de gespa artificial, diversos vestidors que permet no compartir espais entre nois i noies, una estructura tècnica i organitzativa que ha de permetre assumir aquest repte.

Per aquest motiu es realitza una crida, a totes les noies que vulguin jugar a futbol, amb un equip federat, en una lliga de la Federació Catalana de Futbol. Totes les interessades podeu contactar per mail a secretaricfm@gmail.com o venir a les oficines del Club de Futbol Montblanc, qualsevol dia de la setmana per la tarda, durant els entraments de l’Escola de Futbol Base, menys dilluns.

Esperem que aquesta iniciativa tingui una bona acollida i es pugui estructurar un equip femení que permeti a tothom practicar esport i jugar a futbol.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *