BON PARTIT I MERESCUDA VICTÒRIA DEL JUVENIL

 

Juvenil C.F. MONTBLANC – 1

C.Gimnastic Tarragona – 0

 

Àrbitre: Marc Molina Alvarez

 

JUGADORS CONVOCATS:O.Sans, Ermengol P., R.Solanes, Joel B., Junior M., J.Roca, Guillem R., I.Chbiki, Arnau L., J. Moya, A.Andavert, C.Sendra i Juanjo S.

Entrenador: Oscar Farré.

Gols : 1-0 (06’) Chbiki

 

 

CRÒNICA:

 

L’equip juvenil rebia a l’equip juvenil del Nàstic C, en el que va ser el partit corresponent a la jornada vint-i-tres. Els montblanquins van fer un partit molt complert i amb un bon treball es van emportar una merescuda victòria.

 

El partit començava de manera elèctrica ja que els dos equips van sortir molt endollats en busca del gol. La primera oportunitat de gol va ser per al visitants, quan en el minut 5 una bona jugada l’acabaven amb un xut que sortia per sobre del travesser de la porteria local, però els montblanquins responien en la jugada següent. Guillem recuperava una pilota en la zona de mitjos i amb una bona passada iniciava un ràpid contracop que acabava Arnau amb un bon xut que la defensa enviava a córner. En la sacada del córner arribava el primer gol del partit, Moya penjava la pilota a l’àrea i Chbiki entrava a la rematada al primer pal on s’avançava a tothom i feia pujar el gol al marcador.

 

El gol donava confiança als locals que es posicionaven molt bé sobre el terreny de joc i cedien el control de la pilota als visitants però no el control del partit, ja que no donaven opcions de rematada als del Nàstic i buscaven el segon gol al contracop.

 

En el minut 25 una bona jugada d’Arnau per la banda dreta, en la que marxava de tots els rivals que li van sortir al seu pas i acabava amb una centrada a l’àrea on Lopez engaltava un fort xut que sortia per sobre la porteria rival. Els montblanquins continuaven posant setge a la porteria visitant en busca del segon gol, quan es jugava el minut 27 una bona jugada de Chbiki acabava amb una perillosa centrada i el porter havia de salvar sota pals la rematada a gol. Els visitants per la seva part només van provar sort amb dos xuts de fora l’àrea que va blocar Sans sense problemes.

 

En el tram final de la primera part els de la Conca van poder marcar el segon gol en una doble rematada de dins l’àrea d’Arnau, el primer xut el refusava la defensa i el segon ho feia el porter en una bona acció. D’aquesta maner s’arribava als obligats minuts de descans amb l’1 a 0 al marcador.

 

En la represa els visitants van sortir molt forts en busca de l’empat però Sans molt encertat va desfer totes les oportunitats de gol. El pas del minuts va portar a concentrar el joc en la zona ampla i cap dels dos equips aconseguia apropar-se amb perill a la porteria rival. Els joves jugadors del C.F. Montblanc amb un excel·lent actitud, lluitant cada pilota consolidaven la seva defensa en els minuts en que no trobaven la manera de sortir jugant i patien per no disposar de la pilota.

 

Els minuts anaven passant i en el tram final en el que els tarragonins van anar en busca del gol, van ser els montblanquins els que van poder sentenciar el partit. El primer en estar a punt de marcar va ser Guillem en una arrencada des de mig camp que acabava amb una rematada massa creuada quan es jugava el minut 82.

En el minut 42 van ser Arnau qui va disposar d’una bona rematada que va refusar el porter i en el 44 Guillem en una rematada dins l’àrea a un pilota penjada en una falta lateral, però la pilota tornava a acabar a fora.

Finalment els montblanquins sumaven una merescuda victòria, desprès d’un molt bon partit de tots els jugadors, que van demostrar el que poder donar de si tot i la difícil temporada actual.

 

L’equip juvenil es desplaçarà dimecres 29 de març al camp de l’Astroga de Reus a les 20:15 i el proper diumenge 2 d’abril rebran al Salou a les 19:00 al camp municipal.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *