DUES CARES EN EL PARTIT DE L’INFANTIL

DATA                                                                                                                                                 19-03-17

Equips:  La Salle 6 – C.F. Montblanc 5

Jugadors Convocats: Brandom, Moha, Ian, Sergi, Èric, Issouf, Gerard, Álex, Joel, Isma, Isaac, Aaron, Yasser, Wassim, Aleix, Thierno i Yacine

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                    Toni Hernández

 

 

Descripció del partit:

 

El passat diumenge l’equip infantil es va desplaçar a Reus per jugar enfront de La Salle. Els montblanquins anaven amb la idea de realitzar un bon partit i endur-se els tres punts cap a casa.

 

El partit va començar de la millor manera pels montblanquins, ja que al cap de 10 minuts anaven guanyant per 0-3. Els gols van arribar després de bones passades a l’espai, on els jugadors montblanquins ho van aprofitar i van marcar aquests tres gols. Però va ser posar-se per davant i el partit va canviar totalment. El Montblanc va perdre el domini de la pilota i sobretot, la intensitat i ritme del joc. Arran d’això, van començar a arribar les ocasions de perill dels locals i en qüestió de 8 minuts, els locals van remuntar per posar el 3-3. Quedaven pocs minuts per finalitzar la primera part i a l’últim minut, el Montblanc va marcar el 3-4, finalitzant així la primera part.

 

L’inici de la segona part va ser complicat, ja que el Montblanc continuava sense tenir la pilota i deixava a l’equip rival que arribés a la porteria amb perill. Així doncs, amb la falta d’intensitat van arribar fins a tres gols més, establint el 6-4 al marcador. Les ocasions no eren molt clares per part del Montblanc, però quan quedaven pocs minuts per finalitzar, els montblanquins marcaven i establien el definitiu 6-5 al marcador.

 

Partit amb poca intensitat i possessió de la pilota per part de l’equip, ja que als primers instants semblava que es tornaria a veure un partit vistós dels montblanquins, però que amb el transcurs del joc, s’ha vist com es complicava el resultat i es deixaven remuntar. Ara toca treballar durant la setmana i realitzar un bon partit a la pròxima jornada per recuperar sensacions i continuar amb la dinàmica positiva.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *