GRAN VICTÒRIA DE L’ALEVÍ EN UN CAMP DIFÍCIL

Equips: Aleví “A” CF Montblanc- BARONIA D’ESCORNALBOU C.F. «A»

 

 

JUGADORS CONVOCATS:

 

Joel Oliva, Marçal Benet, Roger París, Gerard Mateu, Guillem Barco, Alan Renalias, Biel Fernández, Jordi Albacete, Aaron Cos, Fedi Belkhader

 

 

GOLS : Baronia d’Escornalbou 3-4 CF Montblanc

 

 

GOLS CF MONTBLANC:

 

Arnau José (1), Gerard Mateu (1), Fedi Belkhader (1), Wassim Abba (1).

 

 

CRÒNICA:

 

El passat diumenge l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la vint-i-unena Jornada contra el Baronia d’Escornalbou.

 

Va ser un partit amb un inici realment complicat, ja que al jugar en un camp de gespa natural amb irregularitats i amb calor, ens va costar agafar joc. En la primera part, els Montblanquins van sortir relaxats i amb poca actitud. L’altre equip va sortir ordenat i efectuant un bon joc. Tot i així, els montblanquins vam despertar a temps i vam tenir les ocasions més clares. Malgrat tot, al minut 5 vam encaixar un gol. Aquest va ser el punt d’inflació i vam reaccionar jugant molt bé. el resultat va ser de 1-0.

En la segona part, els de la Conca van seguir generant bones jugades d’atac, i van dominar durant una bona estona. En una jugada ben elaborada feta pels montblanquins, en la qual el joc es va concentrar en una banda i vam canviar a l’altre, Arnau es va quedar sol i va posar el 1-1 al marcador. Quatre minuts més tard, en una relaxada dels locals va arribar el 2-1 al marcador. No obstant això, els Montblanquins van reaccionar a temps i Gerard va posar el 2-2 al Marcador en una jugada que va sorgir d’una sacada de banda de la banda contrària. Així acabava la segona part, amb bones sensacions..

 

A la tercera part, els montblanquins van sortir endollats i amb ganes de demostrar que de veritat som un equip i que volíem guanyar. A partir d’aquí el partit va ser dels montblanquins. Primer, Fedi va fer el 2-3 gràcies a una molt bona passada de Biel; i després, dos minut més tard, Wassim xutava de fora l’àrea i feia el 2-4.

 

Finalment en la última part del partit, els montblanquins van afluixar la bona dinàmica de la tercera part, i va donar temps per encaixar un gol i posar el 3-4 definitiu. Molt bona actitud, molt bé en defensa i moltíssimes felicitats a tots, del primer a l’últim. A seguir treballant per aconseguir tants resultats com aquests!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *