TERCERA VICTÒRIA CONSECUTIVA DEL BENJAMÍ A

DATA                                                                                                                                                 18/3/-17

Equips :La Pastoreta-CF Montblanc

 

Jugadors Convocats: Arnau ,Guillem, Adrià, Pau, Denis, Antonio, Fran, Said, Izan, Ricard, Marc

 

Entrenador i Delegat: Manel Peña, Antonio Muriana

 

 

Descripció del partit:

 

El passat dissabte a les 10.30 el benjamí A de l’escola CFM es desplaçava fins a Reus per jugar contra la Pastoreta, equip de la part mitja de la taula, l’equip local va sortir molt defensiu, tot i això abans del primer minut de partit el Montblanc s’avançava al marcador gràcies a un córner picat per Antonio en curt per Said i aquest últim obria el marcador, el Montblanc atacava però el segon gol no arribava, arribaria després que Pol xutés una falta on el porter de la Pastoreta no podia fer res, el 0-3, també el faria Pol desprès d’un gran xut des de el centre del camp, Denis faria el quart amb un gran jugada de tot el col·lecti, la Pastoreta en una contra feia el 1-4, i per tancar el marcador Fran faria el 1-5.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *