CINQUENA DERROTA CONSECUTIVA

ELS MONTBLANQUINS PERDEN CLARAMENT A CREIXELL

Segona vegada aquesta temporada que els nostres reben 6 gols en un mateix partit i que també significa la cinquena derrota consecutiva, Dos fets, podríem dir no massa habituals en les ultimes temporades. La situació de l’equip, no es la mes idònia per competir en aquesta lliga de veterans tant competitiva,la falta d’efectius degut a les lesions han mermat una gran plantilla que estava cridada a fer una molt bona temporada. Sense que serveixi d’excusa, s’enfronten al potser millor equip del grup i amb nomes 11 jugadors nomes calia donar una bona imatge , no caure en la trampa de la deixadesa i sobretot no deixar de competir en cap moment,de fet, els Montblanquins comencen molt be, tenint oportunitats de gol i jugant de manera notable . Això es tradueix en el primer gol de Pitu al minut 25 de joc,la llàstima es que com sempre passa quan un equip porta una dinàmica negativa ,la sort, no es el millor aliat i en la següent jugada els nostres es marquen en pròpia porta fet que significa l’empat , això dona ales als locals i poc desprès fan el segon amb un gran gol, tot s’ha de dir,tot i així, els de la conca segueixen lluitant i jugant força be, però en un altra jugada a poc d’acabar altra vegada un gol en pròpia porteria que deix les coses molt difícils per la segona meitat amb aquest parcial de 3-1.

La segona meitat no te res a veure amb la primera ,la situació es complicada, els nostres han de dosificar forces i jugar molt concentrats si no volen rebre una golejada . El domini passa a ser dels locals i els veterans es dediquen a defensar mes que altra cosa. No massa cosa mes a dir, els tres gols restants venen per si sols com a conseqüència de la situació.

Destaquem el debut del porter Jordi Llort i d’en Diego Lopez, que de ben segur seran de gran ajuda d’aquí al final de temporada. Resten 6 partits per acabar la competició i s’espera recuperar lesionats per afrontar els partits amb garanties, si mes no, seria important guanyar un partit, que donaria força moral a l’equip. Aquest diumenge visita el Josep Gomis l’equip del Reddis ,que de ben segur posarà les coses ben difícils com tots els equips als nostres.

 

 

 

VETERANS CREIXELL…………………………………6

VETERANS C.F MONTBLANC…………………..1

 

VAN JUGAR : LLORT , BOIX , JORDI , FERRAN , DAVID , PITU , IGNASI , TISO , RAMIS ,JAVI ROMERO ,DIEGO.

GOLS : PITU

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *