QUARTA VICTÒRIA CONSECUTIVA

DATA                                                                                                                                           1/4/-17

Equips : Hospitalet de l’Infant -CF Montblanc  

Jugadors Convocats:

Guillem, Adrià, Pau, Denis, Antonio, Fran, Said, Izan, Xevi, Pol

Entrenador i Delegat:

Manel Peña, Antonio Muriana

Descripció del partit:

 El passat dissabte a les12 del migdia desprès d’estar una setmana aturats el benjamí A de l’escola CFM es desplaçava fins a Hospitalet de l’Infant, el partit es va veure afectat per el vent però tot i això el Montblanc va sortir des de l’inici del matx a guanya’l al minut 2 de partit Pol obria el marcador amb un xut des de fora l’àrea on el porter local no va poder fer res, el segon gol arribaria desprès que Denis agafes un rebot dins l’àrea, aban d’acabar els primers dotze minuts de partit Pol feia el 0-3 i ficava molt de cara el partit per l’equip de la conca.

El 0-4 el faria Said després d’una gran acció individual, minuts desprès de fer el 0-4, l’equip local retallava distàncies fen el 1-4, així arribàvem al final del segon període del matx.

Després d’un mal tercer temps dels jugadors de la Conca l’Hospitalet feia el 2-4, i s’arribava als últims dotze minuts el Montblanc va sortir amb una intensitat molt alta i es ficava 2-6 al marcador Pol amb dos minuts feia dos gols més per al Montblanc, l’Hospitalet faria el 3-6 el marcador el tancaria Adrià amb un gran xut de falta acabava dins la ret de l’equip local el marcador final era de 3-7.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *