DOS PARTITS EN UN DELS ALEVINS

Equips: Alcover-C.F. Montblanc

 JUGADORS CONVOCATS:

 Roger París, Gerard Mateu, Guillem Barco, Alan Renalias, Biel Fernández, Jordi Albacete, Aaron Cos, Francesc Cuadrat, Joel Oliva, Arnau Jose, Marçal Benet, Liam Sans.

 GOLS : CF Montblanc 5-5 Alcover

 GOLS CF MONTBLANC:

 Biel Fernandez (1), Marçal Benet (1), Arnau Jose (1), Guillem Barco (1), Jordi Albacete (1).

 CRÒNICA:

 El passat dissabte l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la vint-i-tresena Jornada contra l’Alcover.

 Va ser un partit una mica estrany, on hi havia períodes en els quals els visitants jugàvem molt bé i períodes on els visitants no ens col·locàvem bé al camp. En la primera part, els Montblanquins van sortir espessos, però amb ganes de guanyar. L’altre equip va sortir ordenat i efectuant un bon joc. Tot i així, els locals van aconseguir marcar ben aviat. Els montblanquins vam saber reaccionar creant moltes ocasions fins que Guillem, en un contraatac, es quedava sol i va batre el porter posant el 1-1 al marcador. Així finalitzava la primera part.

En la segona part, els de la Conca van seguir espessos, fins que l’equip alcoverenc va fer dos gols i es va posar 3-1. Amb el resultat en contra els locals vam reaccionar i, Biel aprofitant un refús del porter posava el 3-2. Bona reacció dels montblanquins. Però en un corner els jugadors locals van empènyer el porter amb el cos cap a porteria, fent el 4-2. Així acabava la segona part.

 A la tercera part, els montblanquins van sortir endollats i amb ganes de remuntar el partit. Tot i així, va arribar un gol dels locals, 5-2. Tot i així, vam tornar a reaccionar fent dos gols, un obra d’Arnau, en una jugada per banda, i un obra de Jordi, amb un fort xut llunyà.

 Finalment en la última part del partit, els montblanquins van seguir amb la bona dinàmica de la tercera part, i Marçal, a l’últim minut de joc, va marcar el gol de l’empat empenyent la pilota després d’una molt bona passada d’Aaron. 5-5 final. Molt bona actitud al final i moltíssimes felicitats a tots, del primer a l’últim. A seguir treballant!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *