EL VENT MARCA EL PARTIT DEL CADET

CFMontblanc 2 vs Salou 4

 Titulars:

Gerard, Oriol Sans, Requena, Guillem, Manel,Oriol,,Moya,Unai,Ferran, Ibrahim,Enric

Suplents:

Entrenadors i Delegat: Salva, Gerard

Crònica:

El cadet montblanquí amb nomes 11 jugadors perdia en un partit on es va merèixer mes i que el vent, va marcar el partit en tot moment. Els montblanquins amb el vent a favor tenia el control de la pilota mentre els visitants eren intensos i intentaven fer perill en centres però sense sort. Els locals feien mal amb bon joc col·lectiu però no eren capaços de marca fins al minut 20 que en un mal entesa entre el porter i un defensa feia el 1-0 amb el que s’arribaria a la mitja part.

La segona part no podia començar de la millor manera que amb un gol de Ferran, amb un gol de vaselina. Els montblanquins seguien tenint el control de la pilota tot i juga amb el vent el contra. Creaven ocasions però sense poder transformar en gols. A ran del minut 20 els visitants van crear mes perill i ja en el minut 22 havia retallat distancia al marcador i un minut després empata el partit en una falta de contundència defensiva. En el minut 30 i 35 els visitants van acabar de donar,la volta al marcador posant el 2-4 final. La setmana vinent el cadet visitarà el camp del líder , el Valls.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *