MAL PARTIT DE L’ALEVÍ

Equips: C.F. Montblanc- La pastoreta

 JUGADORS CONVOCATS:

Roger París, Gerard Mateu, Guillem Barco, Alan Renalias, Biel Fernández, Jordi Albacete, Aaron Cos, Fedi Belkhader, Francesc Cuadrat, Brayan Calmaestra, Arnau Jose

 GOLS : CF Montblanc 1-3 La pastoreta

 GOLS CF MONTBLANC:

 Guillem Barco (1).

 CRÒNICA:

 El passat dissabte l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la vint-i-dosena Jornada contra La pastoreta.

 Va ser un partit amb un inici amb domini clar dels Montblanquins. En la primera part, els Montblanquins van sortir a guanyar i amb ganes de donar la cara. L’altre equip va sortir ordenat i efectuant un bon joc. Tot i així, els montblanquins vam saber crear moltes ocasions però no aconseguiem la bona rematada.

En la segona part, els de la Conca van seguir generant bones jugades d’atac, i van dominar clarament. En una jugada ben elaborada feta pels montblanquins, Guillem va posar el 1-0 al marcador. Així s’acabava la segona part, amb bon joc dels visitants i un domini clar.

 A la tercera part, els montblanquins van sortir relaxats. Llavors, en comptes d’anar a fer un altre gol, vam donar la pilota al rival i vam recular, cosa que l’altre equip va aprofitar per a despertar i començar a crear ocasions

 Finalment en la última part del partit, els montblanquins van seguir amb la relaxació de la tercera part, i després d’una centrada enverinada vam encaixar un gol en propia. Molt bona actitud a l’inici. A seguir treballant per aconseguir millors resultats resultats!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *