PARTIT PER OBLIDAR DELS VETERANS

PARTIT PER OBLIDAR DELS VETERANS CONTRA EL COLISTA DEL GRUP

Es consuma la sisena derrota consecutiva dels veterans Montblanquins ,fet que potser no havia sucseit mai des que els nostres estan en aquesta competicio. Es una derrota molt dura i que demostra o deix entreveure, que ara mateix, els nostres son un equip trencat que li costa molt competir en aquesta lliga tant igualada de veterans.

La dinamica negativa, sobretot de resultats a fet mella en uns jugadors que no estan ni molt menys jugant al seu nivell i sobretot han deixat de jugar en equip que es el mes important.

L’equip Reusenc que ja va ficar les coses ben dificils en el partit de la primera volta es presenta al Josep Gomis amb nomes 10 jugadors i sense cap mena de pressio. La questio es que els i surt be ,amb un plantejament molt serios s’aprofiten ,prodriem dir de la situacio dels nostres i els superen en quasi tots els aspectes del joc.

Els primers a marcar son els Montblanquins pero poc despres arriba el sorprenent empat dels visitants. Aquest fet, els esperona i tot i jugar amb 10 arriven amb certa facilitat a l’area Montblanquina. En una d’aquestes arribades es pita penal que per sort el porter Llort pot aturar. A falta de 20 minuts, Ramis marca el seu segon gol que deix el marcador amb aquest 2-1 parcial al descans.

Queda tota una segona meitat amb el vent en contra i un marcador molt ajustat , a priori i en condicions normals, jugant contra l’ultim classificat i amb 10 homes no hauria de ser un handicap massa dificil de superar. Els primers 15 minuts son bastant igualats, pero poc a poc, els del baix Camp, van guanyant terrey i fins i tot son capaços tot i jugar amb inferioritat de presionar a la defensa Montblanquina ,aquest fet provoca imprescisions en el joc i moltes perdues de pilota, amb el consecuent empat . El matx esta totalment trencat i el tercer dels visitants no tarda en arribar ,per sort, dos minuts mes tard, Salinas que repareixia despres de la seva llarga lesio feia l’empat que semblava que seria el resultat definitiu. Res mes lluny de la realitat, ja que a falta de tres minuts per la finalitzacio i en ple domini Reusenc aquests marquen el tercer que els dona la sorprenent victoria final.

Es un d’aquells partits per oblidar i de fet es el que es te de fer per afrontar amb garanties el partit de dema dissabte al camp del Torreforta. Estem convençuts de veure la millor versio dels Montblanquins en el que potser sera el partit mes asequible que tindran d’aqui al final de temporada.

 

VETERANS C.F MONTBLANC………………3

VETERANS REDDIS………………………………….4

VAN JUGAR :LLORT , BLANQUEZ , CASAS , FERRAN , BOIX , IGNASI , PITU, SIMO, RAMIS , SALINAS I DIEGO.

TAMBE: JAVI ROMERO, XARLY,JORDI .

GOLS : RAMIS (2),SALINAS.

 

 

 

 

 

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *