BON PARTIT I VICTÒRIA DE L’INFANTIL

DATA                                                                                                                                         08-04-17

Equips:  C.F. Montblanc 9 – Mas Pellicer 5

Jugadors Convocats:

Brandom, Moha, Ian, Sergi, Wassim, Èric, Aleix, Issouf, Aaron, Isaac, Yacine, Roger i Yasser

Entrenador i Delegat:

Héctor González Márquez

Arnau Domínguez Garcia 

Descripció del partit:

 El passat dissabte, l’equip infantil va rebre la visita del Mas Pellicer. Els montblanquins esperaven realitzar un bon partit i així fer quedar els tres punts a casa.

 El partit va començar amb mal peu pels montblanquins, ja que al minut 3 ja perdien 0-1, però un minut més tard, Ian empatava 1-1 després d’una bona passada a l’espai. Va ser marcar aquest gol que dues jugades més tard, Issif marcava el 2-1. Però això no va acabar així, ja que poc després una pilota a l’espai l’aprofita el davanter visitant i estableix l’empat 2-2. Els primers deu minuts van ser de descontrol i mal posicionament defensivament, però a partir de l’empat, els montblanquins van començar a dominar el joc i a tenir la possessió, fet que va comportar que les ocasions anessin arribant amb més claredat. En els últims dos minuts de la primera part, els montblanquins van marcar fins a dos gols més, un d’Aleix i l’altre d’Ian, deixant en 4-2 la primera part.

 La segona part va començar amb un ensurt, ja que als primers instants d’aquesta segona part, els visitants marcaven el 4-3. Això va ser un punt de motivació pels jugadors del Montblanc, ja que van tornar a dominar el partit i a realitzar bones jugades d’equip. D’aquesta manera van deixar sense opcions a l’equip contrari i van arribar fins a quatre gols més pel Montblanc, obra d’Aleix, Issif i dos d’Ian, establint el 8-3 al marcador. Però una vegada més, el tram final de partit va ser de descontrol, ja que els montblanquins van baixar en intensitat i això ho van aprofitar els visitants, que van marcar dos gols i retallaven al marcador per posar el 8-5. Ja a l’últim minut de partit, Álex aprofitava una pilota a la frontal de l’àrea i amb un potent xut establia el definitiu 9-5 al marcador.

 Partit amb molts gols, on s’ha vist diferents moments de partit, tant de control com de descontrol en el joc. La reacció montblanquina ha estat positiva, fet que ha provocat que dominessin el partit en els moments importants. Ara l’equip jugarà un partit ajornat aquest dimecres aquí a casa, on rebran la visita de l’Alcover. Felicitats nois!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *