ESPECTACULAR VICTORIA DELS VETERANS A TORREFORTA

ESPECTACULAR VICTORIA DELS MONTBLANQUINS A TORREFORTA

Superioritat absoluta dels nostres contra un rival directe a la classificacio,en un partit per recordar i que trenca la dinamica negativa en que havia entrat l’equip . Els Montblanquins es presenten al municipal de Torreforta com ja va sent habitual en les ultimes jornades amb pocs efectius , en concret, 11 jugadors, per disputar aquest interesant partit.

De seguida es veu que la mentalitat i les cares dels jugadors son totalment diferents del partit contra el Reddis i a mes ajuda molt, sobretot en la confiança, el marcar força aviat.

El domini es total i absolut, amb una defensa molt ben col.locada i donant molta seguretat amb un mig camp sobri i dominador enllaçant amb els dos davanters que tornen bojos a la defensa local. El segon no tarda en arribar i els nostres es comencen a agradar, els del Torreforta arriben en alguna jugada aillada desbaratada rapidament per la defensa i el porter Montblanqui. Un tercer gol abans dels descans, deix practicament el partit sentenciat . Dir tambe, que l’arbit s’empasa un penal a favor dels de la conca sense saver encara perque.

Tot i estar la situacio controlada , la consiga al descans es clara, no val refiar-sent i els primers 15 minuts son claus per no rebre cap gol , a partir d’aqui, intentar anar a buscar el quart i jugar sobretot amb tranquilitat sense perdre intensitat. Els de Tarragona com es normal fan un pas endavant i tenen alguna que altra clara ocasió per ignagurar el marcador.

El temps va a favor dels Montblanquins i mes quan es marca el quart amb quasi 20 minuts per davant, l’equip comença a notar els minuts, pero sense defallir ni un moment demostra un saber estar damunt del terreny de joc que deix als jugadors locals sense capacitat de reacció. El cinque gol es una mostra mes del partidas dels nostres que nesesitaven una victoria així per encarar de la millor manera possible aquest tram final de lliga, amb rivals força complicats.

De moment aquest cap de setmana al ser setmana santa, es descansa i si mes no servira per recuperar efectius de cara al partit contra el Constanti que esta fent una magnifica segona volta.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *