MAL PARTIT DEL JUVENIL

U.D. Mas Pellicer – 6

Juvenil C.F. MONTBLANC – 1

Àrbitre: Youness El Hannach

 

JUGADORS CONVOCATS:

O.Sans, Ermengol P., Guillem R., R.Solanes, Arnau L., C.Sendra, J.Roca, Joel B., I.Chbiki, A.Andavert, Marian N., Junior M., J. Moya i G. Juanjo.

 

Entrenador:

Oscar Farré.

Gols :

1-0 (01’), 1-1 (28’) Andavert (penal), 2-1 (47’), 3-1 (59’), 4-1 (69’), 5-1 (79’), 6-1 (89’).

 

CRÒNICA: 

Els montblanquins es desplaçaven el passat diumenge al camp del Mas Pellicer, on es van veure clarament superats pels reusencs. Els de la Conca rebien el primer gol en contra als quaranta segons de joc, aquest fet va deixar molt tocats als montblanquins que ja no van entrar mai al partit.

 Una llançament d’una falta per part de Guillem que impactava al travesser de la porteria local podia haver tornar a posar l’empat al marcador però la pilota va acabar sortint a fora. Els locals continuaven dominant el joc i les oportunitats, en el minut 16 i en el 24 podien haver marcat, però dues bones accions de Sans ho van evitar. En el minut 28 una bona jugada dels montblanquins acabava amb un xut de Roca i la pilota la refusava un defensa amb les mans. L’`àrbitre assenyalava el penal i Arnau va ser l’encarregat de xutar i marcar la pena màxima, xutant a l’esquerra del porter.  

 En la jugada posterior van poder marcar l’1 a 2 però quan Moya estava a punt de rematar, se li va escapar el darrer control i la defensa podia refusar el perill. Els darrers minuts de la primera part van ser els millors dels de la Conca que van poder tornar a marcar però al final s’enfilava el camí a vestidors amb l’empat a 1 al marcador.

 La represa va ser un calc de la primera i en el segon minut els locals tornaven a marcar i aquest gol tornava a tocar la moral dels montblanquins que no trobaven la manera de fer-se amb el control del partit i en el minut 59 el tercer gol dels locals trencava definitivament el partit.

 En el tram final del partit amb els jugadors del C.F. Montblanc abatuts, arribaven tres gols mes dels locals que deixaven un exagerat resultat en contra. Ara el juvenil descansarà aquesta setmana, com tot el futbol, i tornarà a la competició el proper 23 d’abril al camp del Riudoms.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *