PARTIT DISPUTAT DEL CADET TOT I LA DERROTA

Escola de Valls 3 CFMontblanc 0

Titulars:

Gerard, Oriol Sans, Requena, Guillem, Harry, Oriol,,Moya,Unai,Ferran, Ibrahim,Fernando

Suplents:

Yassin

Entrenadors i Delegat:

Salva Blanco i Gerard Pascual.

 

Dissabte passat a Valls es va poder veure el cadet montblanquí davant del líder de la categoria . El partit estaria disputat tot i la diferencia de punts entre els vallencs i els de la Conca. Els primers minuts serien de tanteig i no hi haurien ocasions. Les primeres ocasions serien pels locals que aprofitaven les pilotes a l’esquena dels laterals, en una d’aquestes arribaria el primer dels locals. Amb aquet 1-0 es tancaria la primera part.

A la represa del descans, els montblanquins sortien a donar la sorpresa i tindria varies ocasions clares, per poder empatar el partit, però en dos jugades on la defensa dels de la conca esta descol·locada en busca del empat, marcaria dos gols idèntics, tancant el marcador de 3-0.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *