SEGON EMPAT CONSECUTIU DE L’ALEVÍ

Equips: Pare manyanet- C. F. Montblanc

 

JUGADORS CONVOCATS:

 Liam Sans, Gerard Mateu, Guillem Barco, Alan Renalias, Biel Fernández, Jordi Albacete, Aaron Cos, Fedi Belkhader, Joel Oliva, Arnau Jose, Marçal Benet, Wassim Abba.

 GOLS :

C. F. Montblanc3-3 Pare manyanet

 

 

GOLS CF MONTBLANC:  

Jordi Albacete (2), Gerard Mateu (1).

 

 

CRÒNICA:

 El passat dissabte l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la vint-i-quatrena Jornada contra el Pare Manyanet de Reus.

 Va ser un partit una mica estrany, on els montblanquins no vam ser intermitents. En la primera part, els Montblanquins van sortir molt bé i amb ganes de guanyar. L’altre equip va sortir ordenat i efectuant un bon joc. El partit va començar amb bones sensacions quan al minut 6, Jordi Albacete va posar el 1-0 al marcador. Aquí vam afluixar una mica però amb molt bones sensacions, tot i que xutavem sense sentit. Així finalitzava la primera part.

En la segona part, els de la Conca van sortir espessos, però vam sortir més a intentar fer gol. Tot i així, l’únic que vam aconseguir va ser rebre dos gols en dos minuts, en dues contres, que no vam finalitzar bé nosaltres.

 A la tercera part, els montblanquins van sortir endollats i amb ganes de remuntar el partit. Tot i així, només va arribar un gol dels montblanquins, obre d’un inspirat Jordi, en una centrada d’Arnau. 2-2.

 Finalment en la última part del partit, els montblanquins van aconseguir una bona dinàmica, i vam intentar sortir a donar la cara. Estàvem dominant quan, en una altra contra, ens van fer un gol més. Però no ens vam donar per vençuts i Gerard, a l’últim minut, va posar el 3-3 final al marcador. Resultat final 3-3. Toca aixecar el cap i seguir treballant com les últimes setmanes. Ànims!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *