GRAN PARTIT DE L’ALEVÍ AL CAMP DEL LÍDER

Equips:

Hospitalet de l’infant 1-1 C. F. Montblanc

 JUGADORS CONVOCATS:

 

 Gerard Mateu, Guillem Barco, Alan Renalias, Biel Fernández, Jordi Albacete, Aaron Cos, Fedi Belkhader, Francesc Cuadrat,  Joel Oliva, Arnau Jose, Marçal Benet,  

GOLS : Hospitalet de l’infant 1-1 C. F. Montblanc

 GOLS CF MONTBLANC:

 Fedi Belkhader (1).

 CRÒNICA:

 El passat dissabte l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la vint-i-cinquena Jornada contra el Hospitalet de l’infant, el líder.

 Va ser un partit molt igualat i molt bonic vist des de fora. En la primera part, els Montblanquins van sortir motivats. L’altre equip va sortir ordenat i efectuant un bon joc. El joc de cada equip era tan igual que la primera part . Així finalitzava la primera part. Tot i així molt bones ocasions per banda dels montblanquins.

En la segona part, els de la Conca van seguir endollats i amb bon joc, vam sortir més ordenats i a intentar fer gol. Tot i així, l’únic que vam aconseguir va ser mantenir el resultat.

 A la tercera part, els montblanquins van sortir endollats i amb ganes de guanyar el partit. I van rebre una bona recompensa amb el gol de Fedi. Acabàvem la tercera part guanyant 0-1. Això va ser un punt de motivació que va fer que els montblanquins es creixessin i anéssim a guanyar.

 Finalment en la última part del partit, els montblanquins van relaxar-se i, tot i que estàvem dominant quan, en una contra, ens van fer un gols més per a acabar el partit. Resultat final 1-1. Moltes felicitats nois! Gran treball defensiu, gran treball en equip i molt bona imatge davant el líder.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *