MARCADOR INJUST PEL QUE ES VA VEURE EN ELS 90 MINUTS

CFMontblanc 1 Catllar 4

Titulars:

Gerard,, Requena, Guillem, Harry, Oriol,,Moya,Unai,Ferran, Ibrahim,Yasser ,Manel

Suplents:

Pol

Entrenadors i Delegat:

Salva Blanco i Gerard Pascual.

Dissabte passat al municipal Josep Gomis el cadet va rebre a casa a el Catllar segon classificat de la lliga l que esta immers en la lluita per guanyar la lliga.

El partit no tenia un dominador clar i es podien veure ocasions a les dos bandes i dos diferents estils de joc, un combinatiu del locals i un mes directe dels visitants. A partir del minut 15 els montblanquins van desconnectar i això ho van aprofitar els visitants per posar se 0-2 abans del descans. En els últims minuts els locals tornarien a crear algo mes de perill i la mes clara la tindrien en un lliure indirecte dins l’àrea que els de vermells no acertaven a transformar.

A la represa els nois de Salva van sortir en busca de l’empat i van crear diverses ocasions, però el gol no arribaria fins al minut en un penal que transformaria Moya. Els locals seguien buscant el gol que els hi dongues l’empat i donaria justícia al partit que es podia veure en aquell moment, però quan mes a prop estava el gol dels de la Conca en un perduda, els visitants feien el 1-3 i després en un saque banda mal defensat tancaven el marcador amb un 1-4 injust pel que es va poder veure durant els 90 minuts.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *