TREBALLADA VICTORIA DELS VETERANS CONTRA EL CONSTANTI

Segona victoria consecutiva dels veterans Montblanquins, que per primera vegada aquesta temporada disposen d’una amplia banqueta per jugar aquest partit, en concret 17 jugadors. El rival es el Constanti, que tot i haver-los guanyat en el partit de la primera volta esta fent una segona volta espectacular , es preveu un partit si mes no ,dificil.

El partit te un començament estrany, amb un domini clar dels Montblanquins, pero amb gols dels visitants en les dues primeres arribades a porteria . La llogica s’imposa i Ramis amb dos gols quasi consecutius, empata el matx . Per primer cop aquesta temporada es poden fer moltes rotacions i els jugadors poden donar el 100×100 en cada jugada . El fet es que els del Tarragones, son un bon equip i no es deixen intimidar i es tornen a avançar al minut 25.

El partit entra en una fase d’igualtat ,pero per sort Ferran, en una jugada embarrullada dins l’area empata a poc d’acabar la primera meitat.

La segona meitat es molt mes trabada que la primera en quan a joc , els dos equips es tenen respecte pero l’iniciativa quasi sempre la porten els nostres , el perill son les contres del Constanti, que es dedica a defensar molt ordenadament. Els Montblanquins fan un pas endavant i passen a una defensa de tres per tindre mes superioritat ofensiva faltant encara 20 minuts ,la questio es que surt be, perque Salinas en una excelent rematada a centrada de Ramis marca el gol que dona els tres punts a tres minuts per la finalitzacio del partit. En resum, partit complicat e igualat pero que els nostres han sapigut controlar en tot moment i sobretot que s’ha cregut amb la victoria fins l’ultim mopment.

Sembla que s’ha invertit la dinamica negativa que portaba l’equip amb aquestes dues ultimes victories i que servira per afrontar els tres compromisssos que queden contra rivals de la part alta de la classificacio.

De moment el proxim es diumemnge al mati contra l’Atafulla.

 

 

 

VETERANS C.F MONTBLANC…………………………………4

VETERANS CONSTANTI…………………………………………..3

 

VAN JUGAR :OSCAR , DAVID , FERRAN , CASAS , BOIX , M.ANGEL ,IGNASI , PITU, PIRI , RAMIS , SALINAS.

TAMBE: JORDI ROMERO, PAU, TISO, JORDI, DIEGO , LLORT.

GOLS : RAMIS(2),FERRAN, SALINAS.

 

 

 

 

 

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *