EMPAT DEL CADET EN UN CAMP DIFÍCIL

Turo 2 vs CFMontblanc 2

Titulars:

Gerard,, Requena, Guillem, Yasser Oriol,,Moya,Unai,Ferran, Ibrahim,Sans ,Manel

Suplents:

Harry, Fernando

Entrenadors i Delegat:

Salva Blanco i Gerard Pascual.

 

El passat cap de setmana el cadet visitava el camp del col·legi Turo , un camp de sorra que va dificultar el joc dels montblanquins. La primera part va ser d’un gran domini dels de la conca que van crear diverses ocasions però sense acabar d’estar encertats a la hora de definir. Els locals intentaven fer mal amb pilotes llargues però els montblanquins sabien controla els atacs locals. Quan mes semblava que arribaria el gol pels nois de Salva en la primera arribada dels locals clara farien el 1-0, l’alegria local duraria ben poc perquè a falta de dos minuta Quim de falta directe feia el 1-1 amb el que marxarien al descans.

A la represa els vermells sortiren adormits, i els locals ho aprofitarien per crear diverses ocasions. Al minut 50 els locals podrien marcar de penalti però el xut sortiria per damunt del pal. A rans d’aquet xut els de la conca despertarien i crearien perill en pilotes llargues ja que pel mig els locals no els deixaven transita fàcilment. El partir es tornaria algo boig i es veurien ocasions a les dues porteries. El 2-1 arribaria pels locals en un falta directa que Gerard no esta encertat a atura. Quan semblava que la victòria seria pels locals els nois de Salva en una bona contra Sans faria el 2-2 definitiu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *