TERCERA VICTÒRIA CONSECUTIVA DELS VETERANS

 

Els veterans aconsegueixen la tercera victòria consecutiva en el partit disputat al Josep Gomis contra l’equip de l’ Altafulla. No es un partit fàcil ja que el rival es potser un dels equips del grup que millor futbol practica ,però davant te un rival que ara mateix es capaç de guanyar a qualsevol. Qui ho hagués dit fa unes setmanes quan es va perdre a casa contra el Reddis en un partit per oblidar i que segurament va fer que els jugadors Montblanquins toquessin fons. L’equip apart de recuperar efectius a entrat en una dinàmica positiva que fa que allò que abans no sortia ara surti. El fons d’armari i la qualitat de la plantilla fa que els partits vagin rodats tot i enfrontar-se a rivals de qualitat com a estat el cas. Cadascú mira de fer la seva feina i no era normal el perdre 6 partits consecutius com es van perdre l’equip s’ha tret la pressió de sobre amb aquestes victòries que han donat molta confiança.

El partit al igual que la jornada anterior contra el Constantí comença amb domini del joc i ocasions per als montblanquins que aconsegueixen marcar mitjançant Ramis . Poc a poc el partit es va igualant ja que l’Altafulla te bones individualitats que en qualsevol moment poden trencar el matx. No es així ja que s’arriba al descans amb aquest 1-0 i amb la sensació de que el resultat hauria o podria ser mes ampli per als nostres.

El començament de la segona es molt igualat i els visitants fan l’empat al minut 12 en el llançament d’una falta directa al límit mateix de l’àrea gran .A diferencia del que passava quan els de la Conca rebien un gol ara l’equip reacciona i es van poder veure uns minuts fantàstics de joc amb dos gols mes ,un de Pau al minut 75 i un de Ramis al 80 que pràcticament deixava el partit sentenciat.

En definitiva podríem dir que a sigut una de les millors segones part del Veterans aquesta temporada i ara toca pensar en el partit que els nostres tenen ajornat contra el sorprenent equip del Pla de Sta. Maria .Això serà diumenge al Josep Gomis a les 12 del migdia.

 

 

VETERANS C.F MONTBLANC……………………………3

VETERANS ALTAFULLA……………………………………..1

 

VAN JUGAR : LLORT , DAVID , FERRAN , CASAS , PIRI , PITU , DIEGO , IGNASI , PAU , SALINAS I RAMIS.

TAMBE: JAVI ROMERO,JORDI, JORDI ROMERO.

GOLS : RAMIS(2),PAU

 

 

 

 

 

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *