UNA ALTRA VICTÒRIA DEL BENJAMÍ A

 

DATA                                                                                                                                          30/4/-17

Equips :

Miami Platja-CF Montblanc

 Jugadors Convocats:

Guillem, Joan, Pau, Denis, Antonio, Pol, Said, Izan, Marcel, Jordi

 Entrenador i Delegat:

Manel Peña, Antonio Muriana

 Descripció del partit:

 El passat diumenge a les 10 del matí el Montblanc es desplaçava fins Miami Platja, es van trobar amb un equip de la part baixa de la taula classificatòria però tot i això no li van posar les coses gens fàcils a l’equip de la Conca, ja que als primers dotze minuts l’equip local ja guanyava per 2-0, el Montblanc en el segon període va retallar distàncies després de diferents arribades, en una d’elles Pol feia el 2-1, el resultat no es tornaria moure fins l’última part on estava tot per jugar-se , Pol faria l’empat però el Miami es tornaria avançar al marcador amb un gol de córner, amb 3-2 el marcador els de Montblanc va anar ràpidament a fer l’empat seria Said que faria el 3-3, fet l’empat l’equip volia més Denis feia el 3-4, i per tancar el marcador Pol faria el 3-5.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *