GRAN TREBALL DE L’ALEVÍ TOT I LA DERROTA

Equips:

C. F. Montblanc 3-5 Falset esportiu

 JUGADORS CONVOCATS:

 Roger París, Gerard Mateu, Alan Renalias, Biel Fernández, Jordi Albacete, Aaron Cos, Fedi Belkhader, Francesc Cuadrat, Brayan Calmaestra, Joel Oliva, Arnau Jose, Marçal Benet, Wassim Abba, Liam Sans.

 GOLS :

C. F. Montblanc 3-5 Falset esportiu

 GOLS CF MONTBLANC:

 Gerard Mateu (1), Jordi Albacete (2).

 CRÒNICA:

 El passat dijous l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la vint-i-sisena Jornada contra el Falset esportiu, el segon classificat.

 Va ser un partit molt igualat i molt bonic vist des de fora en moltes fases del joc. En la primera part, els Montblanquins van sortir motivats. L’altre equip va sortir ordenat i efectuant un bon joc. El joc de cada equip era tan igual, però vam aprofitar per intentar fer les màximes ocasions possibles. El un contraatac, l’altre equip va acabar la jugada amb un xut de fora l’àrea que va acabar en gol. Tot i el resultat en contra, els locals no vam baixar els braços i va arribar el gol de Gerard posant l’empat al marcador . Així finalitzava la primera part. Tot i així molt bones ocasions per banda dels montblanquins.

En la segona part, els de la Conca van seguir endollats i amb bon joc, vam sortir més ordenats i a intentar fer gol. Tot i així, l’únic que vam aconseguir va ser mantenir el resultat.

 A la tercera part, els montblanquins van sortir relaxats i pensant que ja havien guanyat el partit. Això va ser un punt de motivació per l’altre equip que va fer que els montblanquins encaixéssim 2 gols. 1-3. Resultat que veiem possible de remuntar.

 Finalment en la última part del partit, els montblanquins van sortir a totes, deixant espais a darrere, fet que era un risc però que ens permetia atacar amb més efectius per remuntar el partit. Hi vam ser a prop, amb un gol olímpic de Jordi. Seguiem dominant quan, en una contra, ens van fer un gol més. 4-3. Aquí vam abaixar els braços i vam encaixar un altre gol. Fet del cansansi. Remuntar s’havia convertit en un somni. Per a acabar el partit, va donar temps a que Jordi fés l’últim gol del partit. Resultat final 3-5. Gran treball, llàstima que s’escapés.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *