PARTIT PER OBLIDAR DE L’ALEVÍ

DATA : 29/11/2016

 Equips:

Santes Creus 11-3 C. F. Montblanc

 

 

JUGADORS CONVOCATS:

 Roger París, Gerard Mateu, Alan Renalias, Biel Fernández, Jordi Albacete, Aaron Cos, Fedi Belkhader, Francesc Cuadrat, Joel Oliva, Arnau Jose, Marçal Benet, Wassim Abba.

 GOLS :

Santes Creus 11-3 C. F. Montblanc

 GOLS CF MONTBLANC:

 Arnau Jose (1), Fedi Belkhader (2).

 CRÒNICA:

 El passat dissabte l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la vint-i-setena Jornada contra el Santes Creus.

 Va ser un partit molt estrany on els montblanquins només van estar al camp durant la primera part. En la primera part, els Montblanquins van sortir motivats. L’altre equip va sortir ordenat i efectuant un bon joc. El joc de cada equip era tan igual, però vam intentar fer les màximes ocasions possibles, provant xuts de fora, ja que el camp contrari era molt petit. El un contraatac, on nosaltres no vam finalitzar abans i vam donar espais a l’altre equip, ens van fer el 1-0. No vam baixar els braços i va arribar el gol de Fedi posant l’empat a 1 al marcador. Més Tard, vam encaixar un altre gol pel mateix que el primer. Vam seguir endavant i vam fer l’empat obra de Fedi. Així finalitzava la primera part.

En la segona part, els de la Conca vam apagar màquines, i no ens va sortir res bé. L’únic que vam aconseguir va ser encaixar 3 gols.

 A la tercera part, els montblanquins van sortir endollats i pensant que podiem guanyar el partit. Això es va aconseguir fer més gran amb el gol de l’Arnau, però al cap de poc vam encaixar un gol més, i vam abaixar els braços. A partir d’aquí, desencert generalitzat, ja sigui per cansament del partit que haviem jugat el dijous, o per matinar molt. Poca cosa més a dir del Partit. Resultat final 11-3. Partit per oblidar, a aixecar el cap i a encarar el final de temporada amb bona cara i il·lusió. Ànims Cracks!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *