QUARTA VICTÒRIA CONSECUTIVA DELS VETERANS

 

Des la temporada 14-15 que els veterans Montblanquins no encadenaven mes de tres partits consecutius guanyant , en concret van ser 5 , aquesta vegada ja en portem 4 i queda un partit per disputar, dema dissabte al camp del segon classificat l’Hospitalet de l’Infant.

Però anem pel partit, que recordem era un matx ajornat en el seu moment , aquesta vegada son els dels Pla els que tenen problemes de jugadors i es presenten amb nomes 10 efectius.

Com sol passar es torna a caure en la trampa de veure el partit guanyat abans d’hora i aquest fet perjudica els joc dels nostres, que surten una mica adormits i els costa entrar dins del partit. Poc a poc, les coses es fiquen al seu lloc però no deix de ser un partit igualat. S’arriba al descans amb un solitari gol d’en Ramis i amb la sensació de que es te de fer un segon gol aviat per trencar definitivament la resistència dels de l’Alt Camp.

Els minuts van passant , es domina es tenen ocasions però aquest segon no arriba i l’ansietat comença a minvar les forces dels nostres que veuen com el Pla s’ho comença a creure com ja va passar fa unes setmanes amb l’equip del Reddis. Per sort i desprès de molta insistència amb atacs constants ,M .Angel fa el segon després d’una gran jugada col·lectiva al minut 75. A partit d’aquí l’equip juga mes tranquil i 5 minuts mes tard arriba el tercer d’en Pau que sentencia definitivament l’encontre.

En definitiva victòria dels nostres i tres punts mes contra un rival que a fet en el seu retorn a la lliga una gran temporada. Per descomptat que a costat mes dels que diu el marcador final però no s’ha de treure mèrit a una plantilla que esta fent un final de temporada esplèndid, amb un joc gens especulatiu i de cara a barraca com es deia antigament.

 

VETERANS C.F MONTBLANC……………………………..3

VETERANS PLA STA MARIA…………………………………0

 

VAN JUGAR :LLORT , DAVID , FERRAN , CASAS , JORDI , PITU, IGNASI , M.ANGEL , PAU , PIRI I RAMIS.

TAMBE: JAVI ROMERO,DIEGO,BOIX.

GOLS : RAMIS,M.ANGEL,PAU.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *