SOPAR SORPRESA ANIVERSARI DEL CAPITÀ

 

Poc s’ho pensava el nostre amic Farran que es trobaria amb una gran part de la família que formen els veterans dissabte a l’hora de sopar. Tal com es veu a les fotos , la nit va estar plena de sorpreses acompanyades per un bon àpat i sobretot un ambient distes i futbolístic amb gran part de la plantilla actual i alguns dels antics companys i amics. Sempre remarquem que aquesta es una de les parts mes importants de l’entitat amb aquesta sèrie d’actes extra esportius que es van fent any rere any. Al mateix temps es un baròmetre que demostra la salut de la mateixa.

El pròxim compromís es el sopar de final de temporada que es farà el divendres dia 26 de maig.

      

 

            Jordi Torrell – C.F Montblanc.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *