ÚLTIM PARTIT DE LLIGA DE L’INFANTIL

DATA                                                                                                                                             06-05-17

Equips:  

C.F. Montblanc 1 – C.F. Icomar 3

Jugadors Convocats:

Brandom, Gerard, Moha, Ian, Sergi, Wassim, Èric, Aleix, Issouf, Aaron, Álex, Isaac, Yacine i Yasser

Entrenador i Delegat:

Héctor González Márquez

 Arnau Domínguez Garcia

 

 

Descripció del partit:

 L’equip infantil va finalitzar el passat dissabte el campionat de lliga, rebent la visita de l’Icomar. Els montblanquins volien acabar de la millor manera, sumant els tres últims punts.

El partit va començar marcat pel fort vent que feia, fet que va condicionar gran part del partit. Els primers instants van ser de descontrol, ja que cap dels dos equips agafava el domini del joc. Amb el pas dels minuts, va ser el Montblanc qui va agafar la possessió de pilota i qui va dominar la part. Van gaudir de moltes ocasions, entre elles 3 xuts al pal i diverses ocasions on el porter les va aturar. Amb tot això, en una jugada aïllada, l’equip visitant ho va aprofitar i va establir el 0-1. Ja als instants finals de la primera part, Aleix va rebre una bona passada des de la banda i va establir l’empat 1-1.

 Ja a la segona part, la tònica va ser la mateixa en els primers minuts però en una jugada al contraatac, l’equip visitant ho va aprofitar i va posar l’1-2. A partir d’aquí, el conjunt montblanquí va buscar l’empat per tots els mitjans però no hi va haver sort. L’àrbitre va anul·lar un gol molt dubtós al Montblanc per fora de joc, que hagués suposat l’empat. Ja als últims instants, amb els montblanquins atacant, una pilota a l’esquena de la defensa va acabar en gol i va establir el definitiu 1-3 al marcador.

 El resultat final hauria estat diferent si a la primera part les nombroses ocasions haguessin entrat, ja que va ser el Montblanc qui va dominar. Amb aquest partit, l’equip infantil finalitza el campionat de lliga. Ara aniran realitzant partits amistosos i algun torneig per acabar de finalitzar la temporada. Felicitats nois!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *