TRES PUNTS MÉS PEL BENJAMÍ A

Equips :

CF Montblanc-Falset

 Jugadors Convocats:

Guillem, Joan, Pau, Denis, Antonio, Pol, Said, Izan, Arnau, Fran, Ricard

 Entrenador i Delegat:

Manel Peña, Antonio Muriana

 Descripció del partit:

 El passat dissabte a les 11.45 del matí el Montblanc rebia la visita del Falset , es van trobar amb un equip de mitja taula, recordant que el partit de la primera volta els hi va costar molt emportar-se els tres punts l’equip de la Conca va sortir amb molta intensitat això es va notar i als pocs minuts d’iniciar-se el partit Izan obria el marcador, minuts desprès seria el mateix Izan que faria el 2-0, la segona part seguiria igual amb tota la possessió per l’equip de casa i amb totes les ocasions de perill seria Said que faria el 3-0 amb una juga habitual seva deixant varis defenses enrere.

La tercera part tancaria el partit el Montblanc va sortir amb un equip molt ofensiu, als 23 segons de que rodés la pilota Pol feia el 4-0, seria el mateix Pol que faria el 5-0,Denis seria l’encarregat de fer el 6-0 desprès de rematar una centrada per terra amb l’exterior del pau dret el marcador el tancaria Antonio fen el definitiu 7-0.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *