RESULTAT INMERESCUT PER L’ALEVÍ

 Equips:

C. F. Montblanc 3-5 Mas pellicer

 JUGADORS CONVOCATS:

 Gerard Mateu, Biel Fernández, Aaron Cos, Fedi Belkhader, Francesc Cuadrat, Joel Oliva, Arnau Jose, Marçal Benet, Wassim Abba.

 GOLS :

C. F. Montblanc 3-5 Mas Pellicer

 GOLS CF MONTBLANC:

 Aarón Cos (1), Biel Fernandez(2).

 CRÒNICA:

 El passat dissabte l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la vint-i-vuitena Jornada contra el Mas Pellicer.

 Va ser un partit molt igualat, on la balança es va decantar en jugades d’estratègia i en petits detalls. els Montblanquins van sortir motivats. L’altre equip va sortir ordenat i efectuant un bon joc. El joc de cada equip era tan igual, i vam treballar per aconseguir arribar a porteria. En un contraatac, on nosaltres no vam finalitzar abans i vam donar espais a l’altre equip, ens van fer el 0-1. No vam baixar els braços i va arribar el gol de Biel després d’una bona jugada, posant l’empat a 1 al marcador en l’últim instant de la primera part. Així finalitzava la primera part.

En la segona part, els de la Conca vam sortir espessos, i les coses no ens va sortir com ens esperavem. L’únic que vam aconseguir va ser encaixar 2 gols. Però vam despertar quan Aaron va recuperar pilota, va buscar una paret i va acabar ell mateix la jugada de fora l’àrea posant el 2-3.

 A la tercera part, els montblanquins van sortir endollats i pensant que podiem guanyar el partit. Això es va aconseguir fer més gran amb el gol de Biel, el seu segon al partit, però al cap de poc vam encaixar un gol més en un corner, i vam intentar anar a més però no ho vam aconseguir.

 A la última part, partit dividit,on els locals vam anar a buscar la remuntada. Ho vam fer deixant espais a darrere. En un contraatac ens van fer el 3-5 definitiu. Tot i el resultat, Gran partit! Ànims Cracks!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *