ULTIM PARTIT DE LA TEMPORADA DELS VETERANS

DERROTA PER ACABAR LA TEMPORADA AL CAMP DEL SEGON CLASSIFICAT

Els veterans Montblanquins finalitzen la lliga tal com la van començar , amb una derrota . En aquest cas no te res a veure amb aquella tot i la diferencia en el marcador. Estem parlant d’un rival que es un dels millors del grup i que ja va guanyar als nostres en el partit de la primera volta amb gran solvència. Dona la casualitat que la temporada passada també es va acabar la lliga contra aquest equip i els nostres tampoc van sortir massa ben parats.

Es un partit que no arribarem a dir que sobra , però les nombroses baixes i l’horari fora de lloc fan que potser hagi faltat un pel d’intensitat o una mica de tot per disputar-lo i sobretot competir. Els primers 15 minuts son dolents i per aquest motiu els de la conca reben dos gols ,després el matx s’iguala i es te alguna ocasió per poder fer almenys un gol. No es fins a 10 minuts per finalitzar aquesta primera meitat que el locals fan el tercer, poc després M. Angel no pot continuar i la situació es complica amb tota la segona part per jugar ja que els Montblanquins es queden sense canvis. No queda mes remei que intentar ser solvents i jugar sobretot amb cap per no rebre una golejada. Segueix l’igualtat fins que al minut 60 arriba de penal el 4-0 que sentencia definitivament el partit. Al 65 Salinas marca el primer dels nostres ,però tot seguit l’ equip d’Hospitalet amb una gran jugada fa el cinquè.

A poc mes d’un quart d’hora Tiso de falta directa fa el segon que dona una mica de moral a un veterans que estan esperant el xiulet final . Salinas amb molèsties tampoc pot continuar i l’equip es queda amb nomes 10 homes , ja quasi al final arriba el sisè i definitiu , que deix el resultat amb aquest 6-2.

Derrota justa dels nostres , que tot i no fer un gran partit si que han tingut moments que han recordat el gran joc desplegat aquestes ultimes jornades. Com ja hem dit abans masses handicaps en contra envers un bon equip i ara ja toca pensar en descansar per començar a preparar amb totes les garanties la propera temporada.

 

 

VETERANS HOSPITALET…………………………………6

VETERANS C.F MONTBLANC……………………………2

 

VAN JUGAR :OSCAR , BOIX , JORDI , FERRAN , DAVID , PIRI , M.ANGEL , SALINAS , LLORT , DIEGO I JAVI ROMERO.

TAMBE: TISO.

GOLS : SALINAS, TISO.

 

 

 

 

 

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *