DERROTA DEL BENJAMÍ A

Equips :

CF Montblanc-Ruidoms

 Jugadors Convocats:

Guillem, Joan,Denis, Antonio, Pol, Said, Izan, Arnau, Fran, Ricard, Adrià, Pau

 Entrenador i Delegat:

Manel Peña, Antonio Muriana

 Descripció del partit:

 El passat dissabte a les 11.45 del matí el Montblanc rebia la visita del Riudoms, tercer classificat de la lliga l’equip visitant es va ficar als pocs minuts d’iniciar el partit per davant, el Montblanc va saber reaccionar i Said feia l’empat, el Riudoms va seguir fent la seva feina i es va avançar al marcador, 1-2, l’equip visitant va ser superior en els primers dos períodes del partit i va deixar el marcador de 1-4, el Montblanc arribava a porteria però no trobaven el gol el Riudoms tornaria a trobar la porteria de l’equip de la conca fent el 1-5, Ricard en els últims dotze minuts del partit maquillava una mica resultat fent el 2-5.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *