GRAN REMUNTADA DE L’ALEVÍ

Equips:

La Salle 5 – 6 C. F. Montblanc

 JUGADORS CONVOCATS:

 Gerard Mateu, Alan Renalias, Jordi Albacete, Roger París, Guillem Barco, Francesc Cuadrat, Joel Oliva, Arnau José, Marçal Benet, Wassim Abba, Liam Sans.

 GOLS :

La Salle 5-6 C. F. Montblanc

 GOLS CF MONTBLANC:

 Marçal Benet (3), Guillem Barco (2), Arnau Jose (1).

 CRÒNICA:

 El passat dissabte l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la vint-i-novena Jornada contra La Salle de Reus.

 Va ser un partit molt estrany, on els Montblanquins van sortir adormits, com si no tinguéssim ganes de jugar… L’altre equip va sortir ordenat i efectuant un bon joc. Era una cosa molt estranya, l’equip local ens estava passant per damunt. Ràpidament ens van fer dos gols. Acabàvem la primera part 2-0.

En la segona part, els de la Conca vam sortir espessos, però vam millorar una mica. Vam aconseguir empatar 2-2 amb un golàs de Marçal, centrada d’Arnau, i un molt bon gol de Guillem. L’únic que vam encaixar 2 gols. 4-2.

 A la tercera part, els montblanquins van sortir endollats i pensant que podíem guanyar el partit. Això es va aconseguir fer més gran amb els gols de Marçal i Arnau, als cinc primers minuts de la part. 4-4. L’equip va sortir com un coet. Els locals van desaparèixer i no van poder crear més ocasions. Encara va donar temps per un altre gol de Marçal, després d’una bona jugada col·lectiva. 4-5

 A la última part, partit on els Montblanquins vam anar a buscar sentenciar el Partit. Ho vam aconseguir per un moment amb un gol de Guillem, després d’una recuperació d’ell mateix. Vam anar a fer més gols però en un contraatac ens van fer el 5-6 definitiu. Gran remuntada, Gran partit! Moltes felicitats Cracks!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *