NOVA ESTRUCTURA DE COORDINACIÓ PER L’ESCOLA BASE

                                           

NOVA ESTRUCTURA DE COORDINACIÓ TÈCNICA PER L’ESCOLA DE FUTBOL BASE                   DEL CF MONTBLANC 

 

La Junta Directiva del CF Montblanc reunida el dilluns dia 12 de juny de 2017 va aprovar per unanimitat la nova estructura de coordinació tècnica per la temporada 2017/2018. Es una important novetat respecte les anteriors temporades. 

  Primer que tot per tenir decidit ja durant el mes de juny l’estructura de coordinació, que permet començar a dissenyar tota la estructura tècnica d’entrenadors de cara a la temporada vinent. 

  En segon lloc, perquè es pretén que sigui una estructura de coordinació, es a dir, no tenir una única persona que sigui qui porti la coordinació tècnica sinó que sigui una estructura formada per vàries persones. 

  Aquesta és la principal novetat de cara a la propera temporada. La Junta Directiva del CF Montblanc aposta fort, amb personal de la casa, personal que porta temps al club i que actualment forma part de la plantilla del primer equip amateur. Al davant d’aquesta estructura hi haurà l’actual capità i porter del primer equip Oriol Blavi, que prendrà el relleu a Eduard Vives que havia desenvolupat les funcions de coordinador durant les darreres temporades. L’Eduard Vives afronta una nova aventura esportiva com a jugador en un altre club  i deixarà de formar part, de cara a la propera temporada, de l’estructura del CF Montblanc no obstant, esperem poder retrobar-nos més endavant.

 El nou coordinador, Oriol Blavi, es rodejarà de col·laboradors, que conformaran l’estructura de coordinació. Amb aquest equip, es pretén un major control, seguiment i suport dels jugadors de l’escola,  millorar altres aspectes tècnics i tàctics dels nens i nenes de l’escola i establir un major contacte amb els pares i mares de l’Escola de Futbol Base del CF Montblanc

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *